CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan, Tokat'ta - Son Dakika
Politika

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan, Tokat'ta

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan, Tokat\'ta

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, kadınların yerelde çok daha açık, şeffaf ve temiz bir siyaset yapacağına inandıklarını söyledi.

25.02.2014 13:25  Güncelleme: 13:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, kadınların yerelde çok daha açık, şeffaf ve temiz bir siyaset yapacağına inandıklarını söyledi.

Dokuzcan, CHP Tokat İl Başkanlığında yaptığı konuşmada, Tokat'ta 3 kadın adayla seçime gireceklerini belirtti.

Tokat'ta Hadiye Ardahanlı, Niksar'da Yasemin Yıldırım ve Emirseyit'te Emine Alyüz'ü aday gösterdiklerini anımsatan Dokuzcan, şunları kaydetti:

"Buraya Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye genelindeki kadın adaylarıyla yapacağımız bir çalışmanın parçası olarak geldik. Çalışmamıza İstanbul'dan başladık. Kurtuluş Savaşı esnasında verilen mücadelenin unsuru olarak bu coğrafyadan geçen ve genlerimizde olan bağımsızlık, özgürlük ve adalet arayışının temsilcisi olarak, kadınların yerel seçimlere damga vurması, Türkiye'nin aydınlık geleceği için de oldukça önemli. Bizler kadınların demokrasinin temel göstergesi olduğuna inanıyoruz."

Kadınlar olmadan eşitliğin ve demokrasinin sağlanamayacağını düşündüklerini dile getiren Dokuzcan, "Kadınların yerelde çok daha açık, şeffaf ve temiz bir siyaset yapacağına inanıyoruz. Tokat'ta kadın adaylarımızla temiz siyasetin, temiz bir yerel yönetimin nasıl yapılacağını göstereceğiz. Buradaki halkın teveccühü tabii ki güvenle olacaktır. Halkın bu kadar güvensiz bir ortamda artık aydınlık yüzlere bakma ve Türkiye'nin aydınlık geleceğini çizme noktasında başka tercihlere yönelme olanağı ortaya çıkmıştır" diye konuştu. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Dokuzcan, Tokat'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement