CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mandalı "Yüzde 85 Oy İstiyorum" - Son Dakika
Yerel

CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mandalı "Yüzde 85 Oy İstiyorum"

CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mandalı "Yüzde 85 Oy İstiyorum"

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı ilçesinde mevcut belediye başkanlığı görevini yürüten ve 2014 seçimlerinde de CHP’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan İrfan Mandalı, seçim çalışmaları kapsamında İsmetpaşa Mahallesi’ndeki seçim bürosunu düzenlenen törenle açtı.

04.02.2014 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Kapaklı ilçesinde mevcut belediye başkanlığı görevini yürüten ve 2014 seçimlerinde de CHP'den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan İrfan Mandalı, seçim çalışmaları kapsamında İsmetpaşa Mahallesi'ndeki seçim bürosunu düzenlenen törenle açtı.

Açılış törenine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Tekirdağ Büyükşehit Belediye Başkan Aday Adayları Erdoğan Kaplan ve Şerafetdin Terzi, CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Açılışta konuşan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, desteğin artarak devam etmesini isterken, 2004'ten bu yana Kapaklı Belediye Başkanlığını yürüttüğünü anımsatan İrfan Mandalı da "Sizin de teveccühünüz olursa Trakya'da örnek bir belediyecilik başlatacağız" dedi.

DSP eski Genel Başkanı merhum Bülent Ecevit'in kendisine 2 seçim otobüsü tahsis ettiğini ifade eden Mandalı "O, bu otobüsün üstünden vatandaşlara seslendi. Ben de sizlere oradan seslenmek istiyorum" diyerek konuşmasını seçim otobüsünün üstünden sürdürdü. Mandalı "Seçimden sonra bu otobüsü müze haline getireceğiz" dedi.

"1 LİRA FAİZ ÖDEMİYORUZ"

Mandalı, Kapaklı'yı şahlandıracağına dair söz verirken "1986'da belediye olduğumuzda nüfusumuz 3 bindi. 2004'te nüfusumuz 30 bindi, şimdi ise nüfusumuz 100 bin oldu. Örnek bir Kapaklı Belediyesi var. Belediye ne 1 lira faiz ödüyor, ne de 1 lira borcu var. Tertemiz bir belediye var. İsmetpaşa Mahallesi'nde kaldırımların yüzde 95'i tamamlandı. Mayıs ayından itibaren de sıcak asfalt yapılacak. Su sondajımız devam ediyor. Rahat bir şekilde musluklardan su içebilirsiniz" diye konuştu.

Hastane ile ilgili gerekli yazışmaları yaptıklarını söyleyen Mandalı "Hastaneden Çerkezköy ibaresi kaldırılacak. Kapaklı Devlet Hastanesi ve aciline kavuşmuş olacağız. Özel hastanelerin de önünü açacağız" dedi. Yüzde 50 değil, yüzde 85 oy istediğini söyleyen İrfan Mandalı "Şuanda ustalık dönemine doğru gidiyoruz. Bugüne kadar hiçbir vatandaşıma ayrım yapmadan hizmet ettim. Bundan sonra ayrım yapmadan hizmet edeceğime söz veriyorum" dedi.

Siyaset değil hizmet yapmaya geldiğini belirten Mandalı "6 Aralık 2012'de bir değişim oldu. Bizi içeriden satmaya çalışan çok dostlarımız oldu. Bizi Çerkezköy'e satmaya çalışanlar oldu. Çerkezköy'ün borcunun yarısını Kapaklı'nın üstüne bindirmek için uğraştılar. Sizin borcunuzu biz üstlenmeyeceğiz" dedi. Karaağaçlıların ve köylerin de kendilerinden hizmet beklediğini ifade eden Mandalı, daha önce geçirdiği soruşturma ile ilgili hiçbir şekilde ceza yemeyeceğini belirtti.

Mandalı, hiçbir zaman siyasetten kopmayacağını her zaman halkın hizmetinde olacağını söyledi. CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay da açılışta yaptığı konuşmada, bu kalabalığın 30 Mart'ın habercisi olduğunu belirtti. İrfan Mandalı'nın hizmetlerini Çerkezköy'e örnek gösterdiklerini söyleyen Akay, mücadelede herkesin desteğine ihtiyaçları olduğunu belirtti. Açılışın ardından İrfan Mandalı ve partililer çalan seçim müziği eşliğinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Kapaklı Belediye Başkan Adayı Mandalı 'Yüzde 85 Oy İstiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement