CHP Karabük İl Yönetimi Telefonla Görevden Alındı - Son Dakika
Güncel

CHP Karabük İl Yönetimi Telefonla Görevden Alındı

CHP Karabük İl Yönetimi Telefonla Görevden Alındı

CHP Karabük İl yönetimi görevden alındı. Başkan Bayram Karadağ, haberi telefonla aldıklarını söyledi.

05.02.2015 10:55  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Karabük İl Başkanı Bayram Karadağ, "Dün gece, genel merkez tarafından telefonla aranarak görevden alındığımız söylendi" dedi. Karadağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her zaman CHP'li kalacağını söyledi.

"BİZ PARTİMİZİN NEFERİYİZ"

"Dün gece, genel merkez tarafından telefonla aranarak görevden alındığımız söylendi" diyen Karadağ, "Her zaman söylerim. Bize bu partide nerede, nasıl görev verilirse verilsin, önemli değil. Partimizin neferiyiz. Henüz yazılı bildirim yapılmadı. Gece olduğu için telefonla arandım. Sanırım bugün yazılı bildirim gelir" şeklinde konuştu.

ESKİ BAŞKAN, YENİ BAŞKAN OLDU

Karadağ, görüşmede eski İl Başkanı Erdoğan Dincel'in yeni il başkanı olarak atandığının bildirildiğini anlattı. CHP Karabük İl Yönetimi, iki gün önce Safranbolu İlçe Yönetimi'ni görevden almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Karabük İl Yönetimi Telefonla Görevden Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • döşemeci geldi: Dualarım kabul oluyor chp nin sonu yaklaşıyor 7 9 Yanıtla
  • döşemeci geldi: Chp eridikçe ülkemizin refahı yükselecek fitne azalacak temiz siyaset gelecek muhalefet partileri daha temiz bir siyaset yapacaklar 2 2 Yanıtla
  • döşemeci geldi: Bu chpli yorumcular nerde gelin yavrular korkmayın yorum bedeva telefon ile yorumdan edecek halleri yok 1 1 Yanıtla

Advertisement