CHP Karaman İl Başkanı Koçak İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Karaman İl Başkanı Koçak İstifa Etti

Cumhuriyet Halk Partisi(chp) Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak, İl Başkanlığı Görevinden İstifa Ederek, Milletvekili Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

10.01.2011 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Karaman İl Başkanı Osman Nuri Koçak, il başkanlığı görevinden istifa ederek, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Koçak, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, 3 dönem CHP'ye ve ilkelerine il başkanı olarak hizmet ettiğini söyledi.

İlmin ve yüreğinin elverdiği ölçüde hizmet etmek için koşturduğunu ifade eden Koçak, 'Siyasi yaşamda aklımın ucundan geçmeyecek mutluluklar ve acılar yaşadım. Yunus'un büyük deyişiyle, bu yolda piştiğimizi hissediyorum. Sonuç olarak milletin vekilliği gibi kutsal bir göreve kendimi hazır hissediyorum. Bu dönemin yükümlülüğünü üstlendim,sorumluluğunu da üstlenmek istiyorum. Parti genel merkezinin aldığı karar gereği milletvekili adayı olabilmek için bu gün görevimden istifa etmem gerekiyordu. Şu ana kadar benden başka il, ilçe ve teşkilatımızdan istifa eden kimse yok. Tüzüğümüz gereği il başkanlığına, il başkan yardımcımız Ahmet Ertuğrul vekalet edecek' dedi.

(ÇE-GNG-MRS-MHD) - KARAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Karaman İl Başkanı Koçak İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement