CHP Karasu İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Karasu İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

CHP Karasu İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu 3'ncü İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Karasu İlçe Başkanlığı'nda düzenlendi.

03.06.2013 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karasu 3'ncü İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, Karasu İlçe Başkanlığı'nda düzenlendi.

Toplantıya, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Ecevit Keleş, İlçe Başkanı Nurhan Aydın, İl ve Karasu İlçe Yöneticileriyle partililer katıldı.

Karasu İlçe Başkanı Nurhan Aydın, toplantı gündemi olarak, yerel seçimlere yönelik katılımcıların fikirlerinin alınacağını belirterek toplantıyı açtı. İlçe Başkanı Nurhan Aydın konuşmasında, Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nun partisini değiştirmesinin ardından hem Adalet ve Kalkınma Partisi'nden hem de Milliyetçi Hareket Partisi'nden Cumhuriyet Halk Partisi'ne destek vereceklerini söyleyenlerin olduğunu ifade etti.

Açılış konuşmasıyla birlikte Milletvekili Engin Özkoç katılımcılara hitap etti. Toplantı, Engin Özkoç ve İl Başkanı Ecevit Keleş'in konuşmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Toplantıya katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Milletvekili Engin Özkoç, "Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kapalı kapılar ardından Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı'nın güvenirliğini 550 milletvekili tartıştı. Neden kapalı kapılar ardından tartıştık çünkü ekranlar kapalıydı. Neden kapalı kapılar ardında tartıştık çünkü basın, bizim söylediklerimizi yazmıyordu. Orada basın mensupları vardı ama söylediğimiz sözler, bazıları işine gelenleri yazılıyor bazıları yazılmıyordu. İnternetten takip ediyoruz biz de. Neler geçiyor neler geçmiyor basına görüyoruz" dedi.

Anayasanın ilk 3 maddesiyle ilgili gündemdeki söylemleri eleştiren Özkoç, "Şimdi bakanları diyor ki, ne olur ilk üç temel maddesi çıkarsa kıyamet mi kopar diyor. Ne olur diyor. Her şey böyle başlar, her türlü ahlaksızlık, her türlü rezalet, her türlü iğrençlik bu kelime ile başlar. Ne olur dersiniz. Ne olur bir kere çalsam ne olur bir kere hırsızlık yapsam kıyamet mi kopar dersiniz. Ne olur bir kere harama el uzatsam, adam öldürsem kıyamet mi kopar dersiniz. Böyle başlar her şey, ondan sonra bu işin sonu gelmez. Bakın söylüyorum; dünya kurulduğu tarihten itibaren dünya böyle Müslüman soykırımı görmedi. 1 buçuk milyon insan şu kısa zamanda, yani Sakarya'nın 2 katı kadar insan öldürüldü. Üstelik de kadın, çocuk, hamile, kız, yaşlı, erkek demeden. Bir gözlerinizi kapatın. Sadece Karasu'yu düşünün. Biz şurada otururken bombaların atıldığını ve sokaktaki insanların paramparça olduğunu ve evlerdeki çocuklarınızın, eşlerinizin, kardeşlerinizin paramparça olduğunu ve öldüğünü düşünün" dedi.

İl Başkanı Ecevit Keleş ise, 2014 yerel seçimlerinde Karasu'nun Cumhuriyet Halk Parti'li olacak diyerek, Karasu'da mutlak başarı sağlayacaklarını ifade etti.

Toplantı, konuşmaların ardından partililerin düşüncelerini aktarmasıyla devam etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Karasu İlçe Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement