CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi, Konak Belediyesi’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

26.11.2022 13:30  Güncelleme: 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi, Konak Belediyesi'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düşerek hayata veda eden CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Konak Belediyesi Meclis Üyesi Nurten Serhadbeyi için Konak Belediyesi önünde bugün tören düzenlendi. Belediye binasının önüne getirilen cenazesi önünde yapılan törene Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP İzmir milletvekilleri Ednan Arslan, Kani Beko ve Atila Sertel, CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından, CHP İzmir il ve Konak ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, Nurten Serhadbeyi'nin ailesi, arkadaşları, sevenleri, Konak Belediyesi meclis üyeleri, Konak Belediyesi bürokratları ve çalışanları ile muhtarlar katıldı. Gözyaşlarıyla yapılan törende Başkan Batur'un çağrısıyla Serhadbeyi'nin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Serhadbeyi, son yolculuğuna kırmızı karanfillerle uğurlandı.

BATUR: "IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN SEVGİLİ ÖĞRETMENİMİZ"

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, boğazı düğümlenerek yaptığı konuşmasında çok üzgün olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Her ölüm acı, her ölüm erken. Gerçekten de çok erken oldu ve bir anda elimizden kayıp gitti. Sevgili öğretmenimiz, değerli dostumuz, arkadaşımız, yoldaşımız, kardeşimizdi. Gerçek bir hanımefendiydi. Partimizin neferi, her noktada çalışmalarıyla herkese örnek olmuş çok değerli bir kardeşimizi kaybettik. Son dört yılda da belediye meclisimizde çok değerli çalışmalara imza attı. Çok insancıl, insanları dinleyen, problemlerine çözüm üreten, kendisini insanlara adamış, daha önce öğrencilerine adamış, İzmir'imizin çok değerli bir insanını kaybettik. Acımız çok büyük. Çok üzülüyorum. Her Öğretmenler Günü'nde mecliste konuşma yapardı, bu sefer yapamadı. Işıklar içinde uyusun, sevgili öğretmenimiz."

ARSLAN: "CUMHURİYET KADINIYDI"

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan da törende bir konuşma yaparak, "Çok değerli bir cumhuriyet kadınını, öğretmenimizi, kadın kolları başkanımızı sonsuzluğa uğurluyoruz. Arkasından ne söylesek az. İyi bir anne ve öğretmendi. İzmir'i, ülkesini, bayrağını çok severdi. İnsanlara yardım etmeyi kendisine görev edinmiş bir cumhuriyet kadınıydı. Bu yönüyle hepimize örnek olan bir büyüğümüzdü. Partimize, kentimize büyük emekleri var. Bu ani gidişiyle hepimizi çok derinden üzdü" dedi.

KÜÇÜKOĞULLARINDAN: "İÇİMİZ ACIYOR"

CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından da "İçim acıyor, canım yanıyor. Kaybımızı derinden yaşıyoruz. Seni hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız. Kalbin kadar güzel olsun gittiğin yer" diye konuştu.

BEKO: "SICACIK BİR KALBİ VARDI"

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko aynı semtte büyüdüğü Serhadbeyi'ne son vedasında, "Sözün bittiği yerdeyiz. Biz Nurten hocamla aynı semtte büyüdük. Kendisi gerçek bir memleket sever, çocukları çok seven bir eğitimciydi. Sıcacık bir kalbi vardı. Ailesinin güzel annesi, bizim öğretmenimizdi. Güzel bir insanı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz" dedi.

SERTEL: "KADIN MÜCADELESİNDE ÖRNEK BİR İNSANDI"

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel de "Her ölüm acı ama zamansız ölümler daha büyük acılar bırakarak yüreğimizi yaralıyor. En son İstanbul mitingine otobüslerle gitmiştik. Onun yaptığı börekleri, poğaçaları beraber yemiştik. Çok kıymetli bir insandı. Parti içerisinde kadınlarımızın mücadelesinde örnek gösterilecek bir insandı. Atatürkçü, yurtsever, solcu, devrimciydi. İzmirlinin, Konaklının kalbinde yaşayacak" diye konuştu.

ŞENKAL: "EMEKÇİ ARKADAŞIM, KIZ KARDEŞİM"

CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal da gözyaşları içinde konuşarak, "Onu anlatmaya kelimeler yetmez. Atatürk ilkelerine bağlı, CHP'ye gönül veren, çalışkan, emekçi arkadaşım, kız kardeşimizdi. Yıldızlar senin ışığın olsun, mekanın cennet olsun" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Konak İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurten Serhadbeyi Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Görür, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement