CHP Kurultayı'nda Tutuklu Milletvekili Enis Berberoğlu için Boş Koltuk Ayrıldı - Son Dakika
Güncel

CHP Kurultayı'nda Tutuklu Milletvekili Enis Berberoğlu için Boş Koltuk Ayrıldı

CHP'nin 36'ıncı Olağan Kurultayı'nda, MİT TIR'ları davasında tutuklanan CHP'li Enis Berberoğlu'nu temsilen boş bir koltuk ayrıldı.

03.02.2018 13:26  Güncelleme: 14:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı'nda Kemal Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, genel başkanlığa aday olan Muharrem İnce ve eşi Ülkü İnce ile yan yana oturdu. Selvi Kılıçdaroğlu'nun yanındaki koltuğun ise tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu'na ayrıldığı görüldü.

ENİS BERBEROĞLU'NUN KOLTUĞU BOŞ BIRAKILDI

CHP'nin 36'ncı Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Kurultayın yapıldığı salona ilk gelen genel başkan adayı Muharrem İnce oldu. İnce eşi ile birlikte kürsüye çıkarak partilileri selamladı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da İnce'den yaklaşık 20 dakika sonra salona girdi. Kılıçdaroğlu eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte partilileri selamladı. Kurultayın başkanlık divanına Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen seçildi. Kurultayda tutuklu vekil Enis Berberoğlu da unutulmadı. Salona asılan dev pankartların yanı sıra Berberoğlu'nun koltuğu da boş bırakıldı.

CHP Kurultayı'nda Tutuklu <a class='keyword-sd' href='/milletvekili/' title='Milletvekili'>Milletvekili</a> Enis Berberoğlu için Boş Koltuk Ayrıldı

DENİZ BAYKAL'I ANDI

Kurultay'daki konuşmasına, Enis Berberoğlu ile Deniz Baykal'ı anarak başlayan Kılıçdaroğlu, ''Bütün dualarımız Deniz Baykal'ın yanında. İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşacak ve CHP içindeki onurlu duruşunu devam ettirecek'' dedi.

CHP Kurultayı'nda Tutuklu Milletvekili Enis Berberoğlu için Boş Koltuk Ayrıldı
CHP Kurultayı\'nda Tutuklu Milletvekili Enis Berberoğlu için Boş Koltuk Ayrıldı

Son Dakika Güncel CHP Kurultayı'nda Tutuklu Milletvekili Enis Berberoğlu için Boş Koltuk Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement