CHP'li Adaylara Assubaylar Derneği'nden Tam Destek - Son Dakika
Yerel

CHP'li Adaylara Assubaylar Derneği'nden Tam Destek

CHP\'li Adaylara Assubaylar Derneği\'nden Tam Destek

CHP’nin Eskişehir milletvekili adayları, Türkiye Emekli Assubaylar Derneği Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.

23.04.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin Eskişehir milletvekili adayları, Türkiye Emekli Assubaylar Derneği Eskişehir Şubesi'ni ziyaret etti.

CHP milletvekili adayları Prof. Dr. Gaye Usluer, Cemal Okan Yüksel, Erman Gölet, Metin Tomsuk ve Erdal Çakıcıer'in yer aldığı buluşmaya, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da katıldı. Türkiye Emekli Assubaylar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Yaşar İnal, CHP milletvekili adaylarını tanıtarak başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Gönül, tüm milletvekili adaylarının parlamentoya girmesini istiyor. Meclise girdiklerinde vekillerden; özlük haklarımız konusundaki mücadelemizde bize destek olmalarını ve parlamentoda sesimizi en yüksek şekilde duyurmalarını isteyeceğiz."

Daha sonra söz alan CHP Parti Meclisi Üyesi ve birinci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Gaye Usluer, "Ülkenin karanlığından söz etmek istemiyorum hepimiz bundan haberdarız yüreğimiz burkuluyor. Ama CHP olarak bu karanlık tablodan söz etmek istemiyoruz" diye konuştu.

CHP olarak bu seçimlere tam bir sosyal demokrat bir parti programı ile hazırlandıklarını anlatan Prof. Dr. Gaye Usluer, "Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları da tamamıyla gerçek kanıta dayalı, soruna ve sorunun çözümüne odaklı, kaynağı belli, çok da fazla kaynak araştırmasına gerek duyulmayan bir program" şeklinde konuştu. Bu programda esas olarak; yeniden eşitlik, yeniden dayanışma, hukukun üstünlüğü, demokrasinin yeniden gelmesi, ifade özgürlüğü, kamuoyunun sesinin bastırılmaması ve basın özgürlüğü konularına ağırlık verdiklerini dile getiren Prof. Dr. Gaye Usluer, "Bunlar temel ihtiyaçlarımız ve zaten olması gerekenler. 2015 seçimleri ile birlikte en önemli tehlike rejim değişikliğidir. Buna izin vermemek adına hep bir aradayız. Gücümüz daha kuvvetli olarak birleştirmeye ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

ORTAK KAYGI EKONOMİ

Bugün birinci korkunun rejim değişikliği olmasının yanı sıra ortak kaygının ise ekonominin içine düştüğü dar boğaz olduğunu belirten Milletvekili Adayı ve Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer, şöyle konuştu:

"Genel başkanımız toplumun tüm kesimlerine seslendi, onların tüm sorunlarının çözümüne yönelik bir program hazırlayan CHP var, ekonomik temelli bir programımız var. Yüreği vatan sevgi ile dolu, kaygılı ve bu karanlığın sona ermesini isteyen bir grup olduğunuzu ve yanımızda olduğunuzu biliyorum. Bizler sizi dinlemek, sorularınızı yanıtlamak istiyoruz aslında. Bu birliktelik için çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız ve yanımızdasınız, iyi ki hala yüreğiniz vatan sevgisi ile yanıp tutuşuyor, hepiniz saygı ile selamlıyorum."

GÖLET: "HERKESİN SORUMLULUĞU VAR"

CHP Milletvekili Adayı Erman Gölet de, "Ülkenin yaşanabilir bir Türkiye olması için, hepimizin sorumluluğu var, sizler tüm yaşamını çağdaş, aydınlık, laik bir Türkiye'ye adadınız. Seçimlerde de çağdaş, aydınlık, laik, demokratik bir Türkiye için CHP iktidarını kuracağız" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Adaylara Assubaylar Derneği'nden Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement