CHP'li Aykut Erdoğdu'dan canlı yayında çok konuşulacak ifadeler: Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi lazım, yani inşallah - Son Dakika
Politika

CHP'li Aykut Erdoğdu'dan canlı yayında çok konuşulacak ifadeler: Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi lazım, yani inşallah

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun katıldığı bir canlı yayında "Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi lazım. Yani inşallah" ifadelerini kullanması tartışma yarattı. Bazı partilileri de Erdoğdu'nun sözlerini eleştirdi.

23.09.2021 07:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyaset sahnesinde Cumhurbaşkanı adaylığı tartışmaları devam ederken, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'dan gündem yaratan bir çıkış geldi. Erdoğdu, katıldığı canlı yayında HDP'nin eski lideri Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini ifade etti.

"KEŞKE BÖYLE RENKLİLİKLER DE OLSA"

Erdoğdu, "Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi lazım. Yani inşallah... Keşke ülkemizde böyle renklilikler de olsaydı" dedi.

CHP VE HDP ARASINDA "İMRALI" POLEMİĞİ

Erdoğdu'nun bu sözleri sosyal medyada başta kendi partililer olmak üzere geniş bir çevrede tartışma yarattı.

Bilindiği üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Kürt sorununu HDP ile çözebiliriz" ifadeleri kullanmış, HDP de İmralı'yı işaret etmişti. Ancak Kılıçdaroğlu "İmralı da Kandil de muhatabımız değil" cevabı vermişti.

CHP'li Aykut Erdoğdu: Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi lazım, yani inşallah
CHP\'li Aykut Erdoğdu\'dan canlı yayında çok konuşulacak ifadeler: Demirtaş\'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi lazım, yani inşallah

Son Dakika Politika CHP'li Aykut Erdoğdu'dan canlı yayında çok konuşulacak ifadeler: Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi lazım, yani inşallah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti
    12:33 HÜDA PAR Milletvekili Serkan Ramanlı, Belediye Başkanlarını Ziyaret Etti

    HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde seçilen belediye başkanlarını ziyaret etti. Ramanlı, belediye başkanlarına hizmet konusunda destek vereceğini belirtti.

  • Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı çoğunluğu
    12:32 Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı çoğunluğu

    Erzurum Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde Cumhur İttifakı (AK Parti-MHP) 48 üye ile çoğunluğu elinde tutuyor. Mecliste AK Parti 40 üye ile sayısal olarak ilk sırada yer alıyor.

  • Mısır Dışişleri Bakanı Türkiye'ye ziyaret için hazırlanıyor
    12:27 Mısır Dışişleri Bakanı Türkiye'ye ziyaret için hazırlanıyor

    Mısır Dışişleri Bakanı Semih Şükri, önümüzdeki hafta Türkiye'yi ziyaret edecek. Görüşmede bölgedeki son gelişmeler, Gazze'deki durum ve müzakereler ele alınacak.

  • İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nde 2 Milyar TL Borç Asıldı
    12:26 İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nde 2 Milyar TL Borç Asıldı

    15 yıl AKP'nin yönettiği Sancaktepe Belediyesi'nde yaklaşık 2 milyar TL borç olduğu ortaya çıktı. CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz ve Belediye Başkanı Alper Yeğin, borç tablosunu paylaştı.

  • AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, belediye başkanlarıyla görüştü
    12:25 AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, belediye başkanlarıyla görüştü

    AK Mardin İl Başkanı Vahap Alma, Midyat, Yeşilli, Ömerli ve Savur belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, seçim çalışmaları boyunca vatandaşlara vadedilen hizmet ve projelerin ivedilikle yerine getirilmesi konusu ele alındı. Alma, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte etkin bir hizmet anlayışını benimseyerek, ilçelerin her bir köşesine ulaştırılacak hizmetlerden herkesin faydalanmasını sağlayacaklarını belirtti.

  • Başkan Ahmet Akın, genç çiftin nikahını kıydı
    12:25 Başkan Ahmet Akın, genç çiftin nikahını kıydı

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine şahit olmuş, Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' diyerek söz vermişti. Başkan Ahmet Akın, göreve gelmesinin ardından ilk Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftinin nikahını kıyarak sözünü tuttu.

  • Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı
    12:13 Sancaktepe Belediyesi binası basın mensuplarına açıldı

    31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nin tartışılan binasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Jakuzi tartışmaları ile gündeme gelen belediye binası basın mensuplarına açıldı.


Advertisement