CHP'li Başkanın İlk İcraatı Şaşırttı - Son Dakika
Güncel

CHP'li Başkanın İlk İcraatı Şaşırttı

CHP\'li Başkanın İlk İcraatı Şaşırttı

CHP Bodrum Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras, mazbatasını alır almaz ilk icraatlarını yerine getirdi.

05.04.2019 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bodrum Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras, mazbatasını alır almaz ilk icraatlarını yerine getirdi. Aras, ilk olarak Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü girişinde bulunan turnikeleri yerinden söktürerek kaldırttı. Her fırsatta Bodrum Belediye Başkan yardımcısının kadın olacağını da dile getiren Başkan Aras, başkan yardımcılığına 5 yıldır Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini yürüten Ummahan Yurt'u atadı.

CHP Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, seçim süreci boyunca vatandaşlara verdiği sözleri başkanlık koltuğuna oturur oturmaz yerine getirmeye başladı. Her fırsatta Bodrum Belediye Başkan yardımcısının kadın olacağını dile getiren Başkan Aras, mazbatasını aldı. Daha sonra başkanlık koltuğuna oturan Aras, başkan yardımcılığına da Ummahan Yurt'u atadı. 5 yıldır Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten Ummahan Yurt, çevresi tarafından sevilen biri isim olarak biliniyor. Yurt, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Yazı İşleri Müdürlüğünden sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapacak.

Turnikeleri söktürdü

Başkan Aras, belediyede bir takım değişiklikler yaparken, Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü girişindeki turnikeleri de söktürdü. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, seçim sürecinde miting meydanlarında yaptığı açıklamada, Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü girişinde bulunan turnikeleri sökeceğinin sözünü vermişti. Aras'ın dün İlçe Seçim Kurulundan mazbatayı almasının ardından ilk icraat olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü girişinde bulunan turnikeler sökülmeye başlandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Başkanın İlk İcraatı Şaşırttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement