CHP'li Belediyelerden Reyhanlı'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

CHP'li Belediyelerden Reyhanlı'ya Ziyaret

CHP\'li Belediyelerden Reyhanlı\'ya Ziyaret

Hatay’ın Samandağ, Arsuz ve Defne belediye başkanları Suriye’nin Afrin kentinden düzenlenen roket saldırılarına maruz kalan Reyhanlı ilçesinin kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile belediye başkanı Hüseyin Şanverdi’yi ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

29.01.2018 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Samandağ, Arsuz ve Defne belediye başkanları Suriye'nin Afrin kentinden düzenlenen roket saldırılarına maruz kalan Reyhanlı ilçesinin kaymakamı Fatih Çobanoğlu ile belediye başkanı Hüseyin Şanverdi'yi ziyaret ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, yaptığı açıklamada, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, CHP Defne İlçe Başkanı Mehmet Gönenç, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin,CHP Reyhanlı İlçe Başkanı Mehmet Fatih Turan ile Reyhanlı ilçesinde çeşitli temaslarda bulunarak,birlik ve beraberlik mesajlarını ilettiklerini söyledi. Nehir, "Reyhanlı halkının acısını paylaştığımızı ve her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik. Reyhanlı ilçemize isabet eden roketlerden dolayı vefat eden vatandaşlarımıza Allah&'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diledik" dedi - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Belediyelerden Reyhanlı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement