CHP'li Belediyenin Yaptığı Merdiven Karadeniz Fıkralarını Aratmıyor - Son Dakika
Güncel

CHP'li Belediyenin Yaptığı Merdiven Karadeniz Fıkralarını Aratmıyor

Zonguldak'ta yarım bırakıldığı için kullanıma açılamayan merdiven görenleri hayretler içinde bırakıyor. Merdivenin sonunun tamamlanmaması nedeniyle vatandaşlar anayola çıkabilmek için zorlanıyor.

21.03.2019 12:27  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta sonu tamamlanmadığı için kullanıma açılamayan merdiveni gören vatandaşlar trajikomik olay karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor.

GÖRENLER HAYRETLER İÇİNDE KALDI

Coğrafi yapısı sebebiyle bir çok mahallesinde merdiven bulunduğu için 'Merdivenler Kenti' unvanı bulunan Zonguldak'ta, yarım bırakıldığı için kullanıma açılamayan merdiven görenleri hayretler içinde bırakıyor.

CHP'li Belediyenin Yaptığı Merdiven <a class='keyword-sd' href='/karadeniz/' title='Karadeniz'>Karadeniz</a> Fıkralarını Aratmıyor

"İNSAN ÇIKMAYA KORKUYOR"

Mehmetçik Caddesi mevkisinde bir süre önce belediye tarafından yaptırıldığı iddia edilen merdivenin sonunun tamamlanmaması nedeniyle vatandaşlar anayola çıkabilmek için zorlanıyor. Merdiveni kullandıktan sonra geri dönen üniversite öğrencisi Enes Şimşek, "Burada üniversite okuyorum. Son sınıf öğrencisiyim. Ordu Ünyeli'yim. Babam burada yıllarca görev yaptı. Yıllarca burada yaşıyoruz. Bu hezimeti yaşıyoruz. Mal meydanda diyeyim ne diyeyim. Temel fıkrası gibi aynı. Karadeniz'de Temel Dursun fıkraları çok olur. Aynı ona benzetiyorum. Yukarıdan giriş var buraya kadar iniyorsunuz. Burada millet ne yapsın. Uçsun mu atlasın mı? Belediye bunu hiç takip etmemiş. Duyduğuma göre bir müteahhitle anlaşmışlar. Müteahhit de bu kadar yapmış. Bunu takip etmemişler. Diğer merdiven de şurada. Eski merdiven de burada. Sanki kendisi oluşmuş gibi insan çıkmaya korkuyor" dedi.

CHP'li Belediyenin Yaptığı Merdiven Karadeniz Fıkralarını Aratmıyor

"ZONGULDAK'A EL ATILSIN İSTİYORUZ"

"Üst yola çıkabilmek için arka yollardan dolaşmamız gerekiyor" diyen Şimşek, şöyle devam etti: "Burası normalde kestirme bir yol. Direk ana yola çıkıyorsunuz ama bu merdiveni böyle yarım bırakmak ayıp. Zonguldak'ın birçok mahallesini gezdim. Çoğu yerde böyle. İnsanlar bu kentten gidiyor. Türkiye'nin en pahalı ikinci suyunu kullanıyoruz Zonguldak'ta. Zonguldak zaten merdiven kenti. Bir de merdivenler de böyle. Ne yol var ne merdiven var. Zaten şehrin durumu da ortada. Ben Ordu'dan geliyorum. Belediye işini takip ediyor, yapıyor. Burada ise en ufak bir işi bile belediye 7-8 ayda yapıyor. Çevre illere baktığınız zaman çok yakın örnekler. Artık biz de Zonguldak'a el atılsın istiyoruz. Zonguldak kalkınsın istiyoruz. Ben mesela okulum bittikten sonra bu kentte yaşamak isterim. Daha güzel bir kentte yaşamak isteriz. Ama böyle de olsun istemiyoruz."

İşte görenleri şaşırtan o merdiven;

CHP'li Belediyenin Yaptığı Merdiven Karadeniz Fıkralarını Aratmıyor
CHP'li Belediyenin Yaptığı Merdiven Karadeniz Fıkralarını Aratmıyor
CHP\'li Belediyenin Yaptığı Merdiven Karadeniz Fıkralarını Aratmıyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Belediyenin Yaptığı Merdiven Karadeniz Fıkralarını Aratmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Ercisli : Dua edin yarıya kadar getirmiş diğer yarısını cebine indirmiştir işte bunların belediyecilik anlayışı bu hizmet yok talan var 14 24 Yanıtla
  • Hayyam: Bu hatırlatmayı yapmayı milletim adına borç bilirim: Tarihteki tüm diktatörler önce halkın isteklerine kulak verip cazip görünerek başa gelmiş, meydanlarda alkışlanmış fakat halktan aldığı güç ve yetkiye güvenerek gittikçe kudurmuşlar, raydan çıkmışlar, her şeye meydan okumuşlar, menfaat duygusuna kapılmışlar, kibir abidesi olmuşlar, ülkelerini felakete doğru sürüklemeye başlamışlardır. Halk gözünü açıp uyandığında bu diktatörlerin sonu feci olmuştur 19 12 Yanıtla
  • Dövüzcü: Ya bu Albayrak bunlar halen milletı kandırmak istiyor.Neymiş efendim Dövüzü elinde olan eyvah eyvah sakın bozmayın cünki sene sonunda Dövüz çok yükselecek .Dollar 7 geçer Euro ds 9 yada onu bulur.Dünyadaki yüksek değerlendirme raporlar Türkiye ekonemide azalma dahada olacagini borclarin artaçagini vs vs yabancılar söyledikleri bu güne kadar hep çıktı. Abayrakta milleti kandırıp yola devam diyor 14 13 Yanıtla
  • UMUT: ÜLKEMİZDE BU KADAR SIKINTI VARKEN DAMAT UMUT DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR.AĞZINDAN BAL AKIYOR. YAV BU ADAM NERDE YAŞIYOR. UYAN TÜRKİYE 18 6 Yanıtla
  • Dövüzcü: Dövüz bozmaxın Albayrak yine milleti kandırıyor.Birde Anlamadığım bir şey var ya kardeşim bu merdiveni haber yaptınızda peki ülkede o kadar rant,hırsızlık,haram kazanc yandaslar milyoner pardon milyarder oldular haber yok.Açlık sefalet vs vs Simdi bu ülke Soğan patatesi konuşur oldu.Teknolezi fabirkalar satilmiyan yer kalmadı.Her şey dısardan geliyor.Nedenmi ÇÜNKI GETIRENLER YANDAŞLARI ONLAR GETIRIYOR VE ONLAR KÖSELIK OLUYOR açık ve net 14 7 Yanıtla
  • Retina : Zonguldak a dan z ye komedi zaten ..birde orda yaşaynlar kendini çok iyi bir şehirde yaşıyomuş gibi hissediyor.. şehircilikte 40 yıl geride ve çok pahalı biryer 15 5 Yanıtla
  • zikri: albayrak milletle dalga geçiyor bizim milletimizde bunu hak ediyor haram olsun 10 9 Yanıtla
  • Atsız: Yandaki merdivenleri göremeyecek kadar körsünüz !!!! 6 10 Yanıtla
  • ASENA: TÜRK'ün Bayrami NEVRUZ Tüm TÜRK DÜNYASI'na Kutlu Olsun 7 9 Yanıtla
  • ...: çok doğru katılıyorum, yalnız halk gözünü açtığında - ne yazık ki - halka da olan olmuştur. 3 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Down sendromlu çocuklar, TOGÜ Rektörü'nü ziyaret etti
    17:03 Down sendromlu çocuklar, TOGÜ Rektörü'nü ziyaret etti

    21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dolayısıyla Down sendromlu çocuk ve gençler, TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette Down sendromu farkındalığının önemi vurgulandı ve 21 Mart'ta yapılacak panel hakkında bilgi verildi. Ayrıca, farkındalık için farklı renkteki çoraplarla fotoğraf çekimi yapıldı.

  • Rize Belediyesi, Kültür Çarşısı Projesi'nin temelini attı
    17:02 Rize Belediyesi, Kültür Çarşısı Projesi'nin temelini attı

    Rize Belediyesince hayata geçilecek "Kültür Çarşısı Projesi"nin temeli atıldı.

  • Albüm: Endonezya'nın Ramazan'a Özel Lezzeti
    17:01 Albüm: Endonezya'nın Ramazan'a Özel Lezzeti "Mie Glosor"

    Endonezya'nın Batı Cava eyaletinin Bogor kentinde bir tür geleneksel sarı erişte olan "mie glosor" yapan bir işçi, 18 Mart 2024. (Fotoğraf: Sandika Fadilah/Xinhua)

  • Emeklilerin Yaşam Koşulları Gittikçe Zorlaşıyor
    16:59 Emeklilerin Yaşam Koşulları Gittikçe Zorlaşıyor

    Tüm Emeklilerin Sendikası, Kızılay'da basın açıklaması yaparak emeklilerin yaşam koşullarının giderek zorlaştığını belirtti. Emeklilerin beslenme, alışveriş yapma ve sağlık hizmetlerine erişim gibi temel ihtiyaçlarının karşılanamadığı vurgulandı. Sendika üyeleri, taleplerinin dikkate alınmaması halinde mitingler düzenleyeceklerini açıkladı.

  • Muratpaşa'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP'ye Katılımlar Devam Ediyor
    16:59 Muratpaşa'da Siyasi Ayrımlar Kırılıyor: CHP'ye Katılımlar Devam Ediyor

    Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP'ye katılan İYİ Parti üyelerine rozetlerini takarak siyasi ayrımları kırdıklarını ve bu birlikteliğin tüm Türkiye'ye örnek olacağını belirtti.

  • ERÜ'de Toplumda Sosyolojik Gelişmeler Konulu Toplantı Düzenlendi
    16:58 ERÜ'de Toplumda Sosyolojik Gelişmeler Konulu Toplantı Düzenlendi

    Erciyes Üniversitesi'nde AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler ve Rektör Prof. Dr. Fatih Altun'un katılımları ile "Toplumda Sosyolojik Gelişmeler" konulu toplantı düzenlendi. Toplantıda, toplumun sosyal değişimi, bu değişimin yönü ile aileye, çocuğa, kadına ve erkeğe olan etkileri, bu değişimin zararlarının önüne geçilmesi konularında, ERÜ'de yürütülen çalışmalar hakkında akademisyenlerle görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Kayseri 2023-2024 Hentbol Sezonu Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği
    16:57 Kayseri 2023-2024 Hentbol Sezonu Kulüplü Küçük Erkekler Hentbol İl Birinciliği

    Kayseri ilinde düzenlenen kulüplü küçük erkekler hentbol il birinciliği müsabakaları sona erdi. Melikgazi İzzet Öksüzkaya Orta Okulu Gençlik ve Spor Kulübü-A takımı il birinciliğini elde etti.

  • İstanbul'un Yıldızları: Bir Mutluluk Hareketi Beşiktaş'ta Basın Açıklaması Yaptı
    16:55 İstanbul'un Yıldızları: Bir Mutluluk Hareketi Beşiktaş'ta Basın Açıklaması Yaptı

    Mega kentin trafiğin yoğun olduğu noktalarda bir anda ortaya çıkarak sürücüleri şaşırtan 'İstanbul'un Yıldızları' grubu, Beşiktaş'ta basın açıklaması yaptı. Grup, İstanbul'un karşı karşıya olduğu sorunlara çözümler getirecek bir dönüm noktası olan 31 Mart seçimlerinde Murat Kurum'a destek verdiklerini belirtti. Ayrıca, İstanbul'un deprem gerçeğiyle yüzleştiğini ve Murat Kurum'u depreme hazırlıkta bir şans olarak gördüklerini ifade ettiler.

  • Emeklilerden İstanbul'da Eylem... Temsili Seçim Sandığına
    16:54 Emeklilerden İstanbul'da Eylem... Temsili Seçim Sandığına "Emekliyi Soyana Oy Moy Yok" Yazılı Kâğıtlar Attılar

    Birleşik Emekliler Sendikası üyeleri, maaşlarına zam talebiyle İstanbul'daki Maltepe Meydanı'nda eylem yaptı. Eylemde temsili olarak kurulan bir seçim sandığına 'Emekliyi soyana oy moy yok' yazılı kağıtlar atıldı. 'Çay simit hesabı ile geldiniz. Emekliyi kuru soğana muhtaç hale getirdiniz' yazılı dövizler taşındı. Emeklilerin açıklamasında, 22 yıllık AKP iktidarı döneminde yalanlara karnı tok oldukları ve icraat istedikleri belirtildi.


Advertisement