Chp’li Bozoğlu: Chp Varsa Çocuklarımızın Geleceği İçin Vardır - Son Dakika
Güncel

Chp’li Bozoğlu: Chp Varsa Çocuklarımızın Geleceği İçin Vardır

Chp’li Bozoğlu: Chp Varsa Çocuklarımızın Geleceği İçin Vardır

CHP İzmir 1. Milletvekili Adayı Dr. Turgay Bozoğlu, Seçim Çalışmalarını Güzelbahçe İlçesinde Sürdürdü.

08.06.2011 16:46  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir 1. Milletvekili Adayı Dr. Turgay Bozoğlu, seçim çalışmalarını Güzelbahçe ilçesinde sürdürdü. Güzelbahçe ilçesinde büyük bir coşku ve ilgi ile karşılanan Bozoğlu'na çalışmalarında CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Av. Sevda Erdan Kılıç ve CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan'da eşlik etti

AKP İktidarında Çocuklar Yatağa Aç Girdi

Gece-gündüz demeden seçim çalışmalarını artarak sürdüren ve CHP'nin hızlı adayların başında gelen CHP İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Dr. Turgay Bozoğlu, 'AKP iktidarında, ülkemizde yoksulluk ve işsizlik her geçen gün artmıştır. Türkiye'miz çocukların yatağa aç girdiği bir ülkeye dönüşmüştür. Çocuklarımızın geleceği için CHP'nin iktidara gelmesi şarttır. CHP varsa çocuklarımızın geleceği için vardır" dedi.

Güzelbahçe Halkına Güveniyorum

CHP'li aday Dr. Turgay Bozoğlu, Güzelbahçe ziyareti kapsamında yaptığı konuşmada, 'İzmir halkı Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkan, laik, demokrat halktır. İzmirli okuyan, araştıran ve AKP'nin karanlık düşüncelerinin ne olduğunu bilen, Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkan Atatürk ilke ve devrimlerini özümseyen bir halktır. Güzelbahçelilerde bu bayrağı en güçlü taşıyanlardır. Bu nedenle ben Güzelbahçe halkına yürekten inanıyorum. Sizden oy istemeye değil, sizinle selamlaşmaya kucaklaşmaya geldim. Çocuklarımızın geleceği için omuz omuza vermeye geldim' dedi.

Şimdi Daha Çok Kenetlenmeliyiz

Ülkenin, AKP'nin yarattığı karanlık süreçten geçtiğini belirten Bozoğlu, 'AKP, başta yargı sistemi olmak üzere, eğitim kurumlarını, sivil toplum örgütlerini, medyayı kısaca toplumu oluşturan bütün kurum ve kuruluşları kendi siyasi anlayışı doğrultusunda yeniden şekillendirmeye çalışmaktadır. Bu nedenle şimdi daha çok kenetlenmeliyiz. AKP'nin bu kirli oyununa dur demek için sandığa mutlaka gidip oyumuza sahip çıkmalıyız' dedi.

'Çocuklarımızın geleceği için, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetlerine sahip çıkmak için, Cumhuriyetimizin kazanımlarını sahip çıkmak için şimdi CHP zamanıdır' diyen Bozoğlu konuşmasını şöyle tamamladı: 'Yargının siyasallaştığı, aydınların, bilim adamlarının, gazetecilerin, askerlerin susturulduğu, herkesin telefonlarının dinlendiği, üniversitelerin bilimsellikten uzaklaştığı karanlık AKP düzenini 12 Haziranda yıkıp halkın iktidarını kuracağız. Türkiye, CHP'nin iktidarında rahat bir nefes alacak'

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Chp’li Bozoğlu: Chp Varsa Çocuklarımızın Geleceği İçin Vardır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement