CHP'li Erdal Aksünger'den Dikkat Çeken Çıkış: HDP ile İttifak Yapmalıydık - Son Dakika
Güncel

CHP'li Erdal Aksünger'den Dikkat Çeken Çıkış: HDP ile İttifak Yapmalıydık

Kurultay için yeterli imza toplanacağını ifade eden CHP Parti Meclisi Üyesi Erdal Aksünger, "CHP, HDP ile ittifak yapmalıydı, geleceği inşa ederdik" diyerek dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

20.07.2018 17:07  Güncelleme: 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Erdal Aksünger'den ilginç bir çıkış geldi. Aksünger, 'İyi Parti CHP'ye nankörlük ediyor. CHP, HDP ile ittifak yapmalıydı, geleceği inşa ederdik' dedi.

"DELEGELERE İMZA VERMEMELERİ İÇİN BASKI YAPILIYOR"

Eski CHP Bilgi ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdal Aksünger dün Habertürk TV'de Kübra Par'ın sorularını yanıtladı. Muharrem İnce'ye yakın isimlerin kurultay için imza topladığının hatırlatılması üzerine Aksünger, delegelere imza vermemeleri ya da verdikleri imzaları geri çekmeleri için baskı yapıldığını söyledi.

CHP'li Erdal Aksünger'den Dikkat Çeken Çıkış: HDP ile İttifak Yapmalıydık
CHP'li Erdal Aksünger

"KURULTAY İÇİN YETERLİ İMZA TOPLANACAKTIR"

Kurultayda, Kılıçdaroğlu'nun karşısına Muharrem İnce ile birlikte birçok adayın çıkabileceği görüşünü dile getiren Aksünger, "Kurultay için yeterli imza toplanacaktır. Önümüzdeki salı, çarşamba bu iş biter" ifadesini kullandı.

"CHP, HDP İLE İTTİFAK YAPMALIYDI"

Aksünger, adını anmadan İyi Parti'nin kurucu üyelerinden Mehmet Aslan'ın "AK Parti çıkıp doğru bir şey savunuyorsa, söylediği şey millet için faydalı bir şeyse İYİ Parti ona destek olacak" açıklamasına da atıfta bulundu. "İYİ Parti CHP'ye nankörlük ediyor" diyen Aksünger, sözlerinin devamında "CHP, HDP ile ittifak yapmalıydı, geleceği inşa ederdik" ifadesini kullandı.

CHP\'li Erdal Aksünger\'den Dikkat Çeken Çıkış: HDP ile İttifak Yapmalıydık

Son Dakika Güncel CHP'li Erdal Aksünger'den Dikkat Çeken Çıkış: HDP ile İttifak Yapmalıydık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement