CHP'li Gürer : Şubat 2017'de Yapılacağı Söylendi, Bu Kez Şubat Atamalarının Yetişmeyeceği Söyleniyor - Son Dakika
Güncel

CHP'li Gürer : Şubat 2017'de Yapılacağı Söylendi, Bu Kez Şubat Atamalarının Yetişmeyeceği Söyleniyor

CHP\'li Gürer : Şubat 2017\'de Yapılacağı Söylendi, Bu Kez Şubat Atamalarının Yetişmeyeceği Söyleniyor

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmada atama bekleyen öğretmenlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

09.02.2017 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmada atama bekleyen öğretmenlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürer konuşmasında, "Binlerce öğretmen atama bekliyor. Öğretmen ataması Ağustos 2016'da yapılacaktı, yapılmadı. Şubat 2017'de yapılacağı söylendi, şubat ayı geldi, bu kez şubat atamalarının yetişmeyeceği söyleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Maliye Bakanı, Milli Eğitim Bakanının konuyla ilgili açıklamaları birbiriyle örtüşmüyor. Ağustos 2016'dan beri bu süreç tamamlanamadı mı? "70 bin öğretmen açığı var" diye Bakan diyor" ifadelerine yer verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in Meclis'te atama bekleyen öğretmenlere yönelik yaptığı açıklama şu şekilde: " Binlerce öğretmen atama bekliyor. Öğretmen ataması Ağustos 2016'da yapılacaktı, yapılmadı. Şubat 2017'de yapılacağı söylendi, şubat ayı geldi, bu kez şubat atamalarının yetişmeyeceği söyleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Maliye Bakanı, Milli Eğitim Bakanının konuyla ilgili açıklamaları birbiriyle örtüşmüyor. Ağustos 2016'dan beri bu süreç tamamlanamadı mı? "70 bin öğretmen açığı var" diye Bakan diyor. İhtiyaçla birlikte 100 bin olduğu belirtilen öğretmen açığı ne zaman giderilecek? Ne kadar öğretmen ataması yapılacak? Bu dahi kesin söylenmiyor. Atama bekleyen öğretmenler ve aileleri bir an önce sürecin sonuçlandırılmasını istiyor. Okullar öğretmensiz. Öğretmenler eğitim aldıkları mesleklerden mahrum bırakılmamalı. Atama bekleyen öğretmenler için kesin tarih açıklanmalı. Ayrıca mağdur olan öğretmenlerin durumu ne olacak? Öğretmenler görevlerine dönmek istiyorlar. Komisyon incelemeleri hangi aşamada? Bununla ilgili çalışmaların nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor"

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Gürer : Şubat 2017'de Yapılacağı Söylendi, Bu Kez Şubat Atamalarının Yetişmeyeceği Söyleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement