CHP'li İzmir Milletvekili Adayları Küçük Menderes Bölgesini Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Yerel

CHP'li İzmir Milletvekili Adayları Küçük Menderes Bölgesini Ziyaret Ettiler

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni bir kadro, yeni yüzler, gençleşen, değişen, yeni bir Cumhuriyet Halk Partisi olarak karşınızdayız" dedi.

19.04.2011 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Yüksel,

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni bir kadro, yeni yüzler, gençleşen, değişen, yeni bir Cumhuriyet Halk Partisi olarak karşınızdayız" dedi.

CHP İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Ödemiş, Kiraz ve Beydağ ilçelerini ziyaret etti.

Ödemiş CHP İlçe Örgütü'nde düzenlenen toplantıda, partililer milletvekillerine yoğun ilgi gösterdi. Milletvekili adayları Alaattin Yüksel, Aytun Çıray, Mustafa Moroğlu, Levent Eyipişiren, Elfin Tataroğlu, Levent Piriştina, Hüseyin Sezer ve Coşkun Çiflik kendilerini partililere anlattı.

CHP Ödemiş İlçe Başkanı Emin Öztürk, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, belde belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanı ve yöneticileri, mahalle ve köy muhtarları ile mahalle temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Alaattin Yüksel, sandığa gitmeyen vatandaşların ikna edilerek oylarını kullanmalarının sağlanması gerektiğini söyledi.

CHP'yi halka anlatacaklarını belirten Yüksel, şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile yeni bir kadro, yeni yüzler, gençleşen, değişen, yeni bir Cumhuriyet Halk Partisi olarak karşınızdayız. Aynı zamanda bu süreçte Cumhuriyet Halk Partisi bu seçimde ciddi anlamda yurttaşın karşısına projelerle çıkmış durumda ve en önemli projelerden biride aile sigortası. 9 yıllık AKP hükümetinin yaratmış olduğu zihniyet sadaka kültüründen başka bir şey değildir. Her insanın doğarken hak etmiş olduğu yaşama, barınma, eğitim gibi hakları AKP hükümeti sadaka zihniyetiyle veriyor. Ama bugün Sayın Genel Başkanın koymuş olduğu iradeyle halkın iktidarı kurulduğunda sosyal hukuk devleti de kurulmuş olacak. Aile sigortası ciddi anlamda AKP'yi panikletmiş durumda. Bu projelerle hep birlikte omuz omuza kol kola çalışalım, 13 Haziran'da halkın iktidarını kuralım. Tek tek el sıkarak partimizi anlatacağız. Sandığa gitmeyen seçmenlerin büyük oranı bizim seçmenimiz. Anlatabilecek kucak dolusu projemiz, güvenebileceğimiz aslan yürekli genel başkanımız var ve kendine inanan çok ciddi kadrolarımız var. "

Toplantıda, daha sonra milletvekili adayları kendilerini ve projelerini anlattı.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'li İzmir Milletvekili Adayları Küçük Menderes Bölgesini Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement