CHP'li Kadın Milletvekilleri Yangında Zarar Gören Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

CHP'li Kadın Milletvekilleri Yangında Zarar Gören Esnafı Ziyaret Etti

CHP'li 5 kadın milletvekili Kadirli ilçesinde meydana gelen yangında zarar gören esnafı ziyaret etti.

01.03.2018 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li 5 kadın milletvekili Kadirli ilçesinde meydana gelen yangında zarar gören esnafı ziyaret etti.

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Bursa Milletvekili ve TBMM Divan Katibi Üyesi Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir ve Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, 20'ye yakın iş yerinin zarar gördüğü olay yerinde incelemelerde bulunarak, esnaflara geçmiş olsun dileklerini iletti.

CHP heyeti adına Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlayan esnafların iş yerlerinde çıkan yangının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Esnafların sıkıntılarının giderilmesi konusunda ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Türkmen, "Gerçekten büyük tehlike atlatmışsınız. Sizlerin yaşadığı sıkıntıyı bizim olarak görüyoruz. Neler yapılacaksa elimizden geleni yapacağız. İnsanlara AŞ ve ekmek sağlayan esnaflarımız bizim için önemlidir. Çok geçmiş olsun." diye konuştu.

İş yeri zarar gören Mehmet Ericek de 15 yıldır esnaflık yaptığı iş yerinin yandığını ve yaralarının en kısa zamanda sarılmasını istediklerini söyledi.

CHP'li milletvekilleri daha sonra Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Kadirli Şubesi'ni ziyaret ederek, şehit yakınları ve gazilerle sohbet etti.

Olay

24 Şubat günü Pazar Mahallesi'nde küçük iş yerlerinin bulunduğu çarşıda yangın çıkmış, 20 iş yeri kullanılamaz hale gelmişti.

CHP\'li Kadın Milletvekilleri Yangında Zarar Gören Esnafı Ziyaret Etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'li Kadın Milletvekilleri Yangında Zarar Gören Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement