CHP'li Tanrıkulu, Ağrı'daki Bakkalı PKK'nın Katlettiğini Kabul Etmedi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tanrıkulu, Ağrı'daki Bakkalı PKK'nın Katlettiğini Kabul Etmedi

AK Parti'yi desteklediği için PKK tarafından katledilen Mevlüt Bengi için sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, olayı faili meçhul olarak niteledi.

28.06.2018 14:18  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK'lı teröristler Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, AK Parti sandık müşahidi Mevlüt Bengi'yi elektrik direğine bağlayıp vahşice katletti.

PKK'NIN YAPTIĞINI KABUL ETMEDİ

Silahlı İnsansız Hava Araçları SİHA'lara karşı çıkan CHP'nin İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da bu korkunç olayı faili meçhul olarak niteledi.

CHP'li Tanrıkulu, Ağrı'daki Bakkalı PKK'nın Katlettiğini Kabul Etmedi

HÜKÜMETE ÇAĞRIDA BULUNDU

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sezgin Tanrıkulu "Bu vahşeti faili meçhul bırakmamak hükümetin görevidir" dedi.

İşte Tanrıkulu'nun o açıklaması;

CHP'li Tanrıkulu, Ağrı'daki Bakkalı PKK'nın Katlettiğini Kabul Etmedi
CHP\'li Tanrıkulu, Ağrı\'daki Bakkalı PKK\'nın Katlettiğini Kabul Etmedi

Son Dakika Güncel CHP'li Tanrıkulu, Ağrı'daki Bakkalı PKK'nın Katlettiğini Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü, Karlı Yolları Aşarak Elektrik Arızasını Giderdi
    14:33 VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü, Karlı Yolları Aşarak Elektrik Arızasını Giderdi

    VEDAŞ Muş İl Müdürlüğü ekipleri, karlı yolları aşarak ulaştıkları enerji nakil hattındaki arızayı gidererek, bölgeye elektrik verilmesini sağladı. Olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmalarını sürdüren elektrik arıza ekibi, vatandaşların mağdur olmaması için sahada canla başla çalışıyor. Kar ve tipi nedeniyle kırsal bölgelerde yaşanan enerji kesintilerine anında müdahale eden ekipler, kesintisiz enerji sağlamaya çalışıyor.

  • AEDAŞ, Antalya'da enerji altyapısını güçlendirdi
    14:33 AEDAŞ, Antalya'da enerji altyapısını güçlendirdi

    Akdeniz Elektrik Dağıtım AŞ (AEDAŞ), Antalya Merkez, Aksu, Döşemealtı, Kemer, Kepez, Konyaaltı ve Muratpaşa'yı kapsayan bölgede enerji altyapısını güçlendirmek için yatırımlar yaptı. AEDAŞ, 128 yeni trafo merkezi kurarak enerji altyapısını güçlendirdi ve aydınlatma direkleri ile armatürleri yeniledi. Ayrıca şebeke tesisleri ve kapasite artışı için çalışmalar yapıldı. AEDAŞ, ilçelerde enerji arzını sağlamak için orta gerilim fider tesis çalışmalarına başladı ve yeraltı kablolu şebekelerin bir kısmını tamamladı. Gelecek yıllar için de planlamalar yapıldı.

  • Kütahya İl Özel İdaresi'ne hibe edilen kamyonlar teslim alındı
    14:32 Kütahya İl Özel İdaresi'ne hibe edilen kamyonlar teslim alındı

    Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura, bir enerji üretim şirketi tarafından Kütahya İl Özel İdaresi araç parkına hibe edilecek olan 8 kamyonun ilk partisini oluşturan 4 adedinin teslim alındığını açıkladı. İkinci parti kamyonların ise Nisan ayı içerisinde araç parkına dahil olacağı belirtildi.

  • Kayseri'de 2. Bahar Dönemi Spor Okulları Kayıtları Başladı
    14:32 Kayseri'de 2. Bahar Dönemi Spor Okulları Kayıtları Başladı

    2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanı Kayseri'de, Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'nin kent genelinde 14 spor tesisinde, 14 farklı branşta spor tutkunlarına yönelik spor okullarının 2'nci Bahar Dönemi kayıtları başladı.

  • Muş'ta 60. Kütüphane Haftası Törenle Kutlandı
    14:31 Muş'ta 60. Kütüphane Haftası Törenle Kutlandı

    Muş'ta, okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve kitapların önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen '60. Kütüphane Haftası' törenle kutlandı. Törende konuşan Muş Valisi Avni Çakır, kütüphanelerin bir toplumun aynası olduğunu belirterek, kütüphane kültürünün son yıllarda geliştiğini söyledi. En çok kitap okuyan öğrencilere hediyeler verildi.

  • Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İftar Buluşması
    14:31 Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde İftar Buluşması

    Kayseri'de düzenlenen iftarda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görevli idareciler ve memurlar bir araya geldi. İftar öncesi yapılan konuşmada, eğitimcilerin model olma ve iyi insan yetiştirme sorumluluğu vurgulandı.

  • Havza İlçe Seçim Kurulu, sandık başkanlarına eğitim verdi
    14:31 Havza İlçe Seçim Kurulu, sandık başkanlarına eğitim verdi

    Samsun'un Havza İlçe Seçim Kurulu, Havza Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlediği eğitimde, ilçede görev alacak sandık başkanı ve görevlilere seçimde kullanılacak malzemeler, dikkat edilecek hususlar ve sandık kurulu üyelerinin görevleri hakkında bilgi verdi. Eğitime 146 sandıkta görevli 292 kişi katıldı ve seçim sürecinin huzur içinde tamamlanması hedeflendi.

  • Tekirdağ'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı
    14:29 Tekirdağ'da uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı

    Tekirdağ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 5 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 15 gram esrar, 27 sentetik ecza, 15 gram metamfetamin ve 2 hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

  • Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig yolunda engeli aşmak istiyor
    14:27 Pamukkale Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig yolunda engeli aşmak istiyor

    Türkiye Basketbol Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Lig Play-off Grubu Yarı final 1.maçında Pamukkale Belediyespor, Cumartesi günü Şanlıurfa Bedensel Engelliler ile mücadele edecek. Mavi-beyazlı takım Süper Lig yolundaki bu engeli de aşmak istiyor.


Advertisement