Chp'li Toprak: CHP Tavrını "Oyunu" Bozmaktan Yana Kullanacaktır - Son Dakika
Güncel

Chp'li Toprak: CHP Tavrını "Oyunu" Bozmaktan Yana Kullanacaktır

Chp\'li Toprak: CHP Tavrını "Oyunu" Bozmaktan Yana Kullanacaktır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, AK Partili bazı bayan milletvekillerinin Meclis'e başı kapalı olarak geleceğini açıklamasını, AK Parti'nin "seçim oyunu" olarak nitelendirdi.

29.10.2013 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, AK Partili bazı bayan milletvekillerinin Meclis'e başı kapalı olarak geleceğini açıklamasını, AK Parti'nin "seçim oyunu" olarak nitelendirdi. CHP'nin bu "oyunun" farkında olduğunu kaydeden Toprak, "CHP, bundan sonra tavrını oyunu bozmaktan yana kullanacaktır" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin bazı bayan milletvekilleri ile parti genel merkezinde bir araya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmeye, TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, Genel Başkan Yardımcısı Perihan Sarı, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, İstanbul Milletvekili Binnaz Toprak ve İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ile Genel Başkan Yardımcısı Toprak katıldı. Görüşmede gündeme ilişkin konuların değerlendirildiği öğrenildi.

-"1 SENE ÖNCE GİTMİŞ HACCA"-

Görüşmenin içeriğine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken Toprak ANKA muhabirine görüşmeyle ilgili bilgiler verdi. Toprak, bu toplantının resmi olmadığını ve basına kapalı olarak gerçekleştiğini vurgulayarak, bazı milletvekillerinin Meclis'e başı kapalı olarak gelmesi konusunun AK Parti'nin "seçim oyunu" olduğunu söyledi. Herkesin seçime az bir süre kala gerçekleştirilen "oyunun" farkında olduğunu söyleyen Toprak, "Bu oyun nasıl bozulur. Bu halka nasıl doğru anlatılır görüşmeler bu" dedi. AK Parti'den bazı vekillerin başını kapatmasıyla ilgili kararını, "1 sene önce gitmiş hacca. Bugün takmış olması, oyun olduğunu gösteriyor" sözleriyle değerlendiren Toprak, "CHP, bundan sonra tavrını oyunu bozmaktan yana kullanacak" ifadesini kullandı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Toprak: CHP Tavrını 'Oyunu' Bozmaktan Yana Kullanacaktır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement