CHP'li Vekiller Hastane Arazisine Yapılan İnşaatın Durdurulmasını İstedi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Vekiller Hastane Arazisine Yapılan İnşaatın Durdurulmasını İstedi

CHP\'li Vekiller Hastane Arazisine Yapılan İnşaatın Durdurulmasını İstedi

Chp Sancaktepe İlçe Başkanlığı ve İstanbul milletvekilleri, hastane için ayrılan araziye yapılan inşaatın durdurulmasını istedi.

18.06.2015 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Sancaktepe İlçe Başkanlığı ve İstanbul milletvekilleri, hastane için ayrılan araziye yapılan inşaatın durdurulmasını istedi. CHP Sancaktepe ilçe başkanı Gamze Öztürk, "Mahkeme, burada yapılan inşaatın durdurulması için karar verdi. Bu kararın hemen uygulanmasını ve inşaatın durdurulmasını istiyoruz" dedi.

CHP İLÇE ÖRGÜTÜ YÜRÜTMEYİ DURDURMA KARARI ALDIRDI

İstanbul'un Sancaktepe İlçesi'ne bağlı Veysel Karani Mahallesi'nde hastane yapılması için ayrılan arsanın bir firmaya satılması sonrası dava açan ve yürütmeyi durdurma kararı aldırtan CHP'liler eylem yaptı. CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Gamze Öztürk ve CHP İstanbul Milletvekilleri Barış Yarkadaş, Gamze Akkuş İlgezdi, Onursal Adıgüzel ve Mahmut Tanal'ın da katıldığı basın açıklamasında, "Burada bir hukuk cinayeti işlenmek isteniyor. Bu cinayeti engelleyin" denildi.

HASTANE İÇİN AYRILDI LÜKS KONUT YAPIYORLAR

Veysel Karani Mahallesi'nde hastane yapılması için ayrılan alanın bir süre önce SİNPAŞ adlı firmaya satıldığını belirten Öztürk, "Meclis üyesi arkadaşlarımız Özgen Nama ile Hakkı Sağlam, bu hukuksuzluğu mahkemeye taşıdı. Mahkeme, hastane için ayrılan alanda konut yapılamayacağına hükmetti. Buradaki inşaat hemen durdurulmalı ve şirket burayı hemen boşaltmalıdır" dedi.

İstanbul 6. İdare Mahkemesi'nin firmanın alandaki inşaatının durdurulması için verdiği kararı basına gösteren CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Gamze Öztürk, "Mahkeme kararına rağmen, kamyonlar hala hafriyat toprağı taşıyor, inşaat tüm hızıyla sürüyor" ifadesini kullandı. Öztürk, bölgenin konuta değil, hastaneye ihtiyaçı olduğunu da belirtti.

MİLLETVEKİLİ YARKADAŞ "FİRMA ŞU ANDA İŞGALCİ DURUMUNDA"

CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever'in de katıldığı basın açıklamasında inşaatın durdurulması için kampanya yapacaklarını belirten milletvekili Barış Yarkadaş, "Bu alan, hastane yapılması için ayrılmıştı. Ancak bir gecede  devri yapıldı. Onlar da lüks konut yapıyor. Halkın hastane ihtiyacı ise gözardı ediliyor. Firma şu an burada işgalci konumundadır" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Vekiller Hastane Arazisine Yapılan İnşaatın Durdurulmasını İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement