CHP'li Vekiller Yeni Yıla Depremzedelerle Girdi - Son Dakika
Yerel

CHP'li Vekiller Yeni Yıla Depremzedelerle Girdi

CHP Bursa Milletvekilleri Sena Kaleli ve İlhan Demiröz, 2011'in son saatlerinde DSİ Setbaşı Misafirhanesi'nde kalan Vanlı depremzedeleri ziyaret ettiler.

01.01.2012 03:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bursa Milletvekilleri Sena Kaleli ve İlhan Demiröz, 2011'in son saatlerinde DSİ Setbaşı Misafirhanesi'nde kalan Vanlı depremzedeleri ziyaret ettiler.

Vekiller, depremzedelerin sorunlarını dinleyerek, sorunlarının takipçisi olacaklarını söylediler.

Depremzedeler, Bursa'daki misafirhanelerin sorunlarının çözümü için çok faydalı olduğunu ifade ettiler. En büyük sorunlarının Van'da bıraktıkları evlerinin durumu ile ilgili bilgi alamamak olduğunu ifade eden depremzedeler, bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar ve evlerinin durumu ile ilgili daha fazla bilgilendirme yapılmasını istediler.

Misafirhanede kalan kadınların, gündüz boş durmaktansa, iş talep etmeleri üzerine Kaleli ve Demiröz, gerek kadın girişimcilerden gerekse Bursa'daki sanayi kuruluşlarından iş ayarlanması konusunda takipçi olacaklarını belirttiler.

Kaleli, ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede, depremzedeler için iş imkanlarının yaratılmasının Bursa gibi bir sanayi kenti için çok zor olmayacağını kaydederek, "Kadınlarımızın kendilerini daha rahat ifade edebilmesi için, onlara da ekonomik imkanlar sağlamalıyız. Bu bizim temel görevimiz olmalı" diye konuştu.

- BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'li Vekiller Yeni Yıla Depremzedelerle Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement