CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Pm Üyeleri ile Anıtkabir'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Pm Üyeleri ile Anıtkabir'i Ziyaret Etti

CHP lideri Kılıçdaroğlu, PM üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret ettiANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 36. Olağan Kurultayı'nda ardından Parti Meclisi ve Yüksek Divan Kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

10.02.2018 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP lideri Kılıçdaroğlu, PM üyeleri ile Anıtkabir'i ziyaret etti

ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 36. Olağan Kurultayı'nda ardından Parti Meclisi ve Yüksek Divan Kurulu üyeleri ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.

Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine gelen Kılıçdaroğlu başkanlığındaki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen Kılıçdaroğlu, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

" Cumhuriyet Halk Partisi'nin 36. Olağan Kurultayı'nda seçilen yeni Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle huzurunuzdayız.

Partimiz ilk kurultayı kabul ettiğimiz Sivas Kongresi'nde günümüze fikirlerin yolumuzu aydınlatıyor, demokrasi mücadelemize güç ve cesaret veriyor.

Devrimleri savunucusu olarak bizler, ülkemize tam demokrasiye, eksiksiz bir adaleti ve tüm vatandaşlarımızı kuşatan huzuru hakim kılmakta kararlıyız.

Bu duygularla, Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte iki büyük eserinden biri olarak nitelendirdiği Cumhuriyet Halk Partisi'nin 36. Olağan Kurultayı'nda delegelerimizin özgür iradesi ile seçilmiş yeni yönetim kadroları olarak bizler hatıralar önünde saygı ile eğiliyoruz" mesajını yazdı.

Heyet, daha sonra 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün mezarını ziyaret etti. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Anıtkabir'i ziyarete gelen vatandaşlar ile fotoğraf çektirdi.

Anıtkabir ziyaretinin ardından, Kılıçdaroğlu ve yeni PM üyeleri, CHP Genel Merkezi'ne geçti.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Pm Üyeleri ile Anıtkabir\'i Ziyaret Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Pm Üyeleri ile Anıtkabir'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement