CHP Lideri Kılıçdaroğlu Roman Buluşmasında - Son Dakika
Güncel

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Roman Buluşmasında

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Roman Buluşmasında

Ateş Ünal Erzen'in ev sahipliğinde Büyük Roman Buluşmasına, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

29.04.2013 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'in ev sahipliğinde Marmara Roman Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen Büyük Roman Buluşmasına, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Büyük Roman Buluşması'na CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları Nihat Matkap ve Sezgin Tanrıkulu, Genel Sekreter Bihlun Tamayligil, Meclis Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi,CHP İl Başkanı Oğuz Salıcı da katıldı.

CHP lideri "Büyük Roman Buluşması"nda bir konuşma yaparak,"Roman kardeşlerimizin daha önce partimizin öncülüğünde yaptığı Roman Çalıştaylarından çıkan sonuçları hayata geçirmek için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Romanların aş,iş,sağlık,eğitim,konut sorunları var.Onlar da bu ülkede barış içinde yaşamak istiyorlar."dedi.

Marmara Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Serdar Özbayraktar da buluşmada yaptığı konuşma da,"Sayın Kılıçdaroğlu'na Romanlara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Hükümetin de artık sesimizi duymasını istiyoruz. Biz ikinci sınıf vatandaş değiliz. Buradan ayrıca bir teşekkürü de Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'e etmek istiyorum: Kendi ilçesinde hiç Roman yaşamamasına rağmen bize hep kucak açıyor. Bugün burada olmamızı da kendisi sağladı."dedi.

Konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap'a, Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu'na, Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen'e, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'a ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e Federasyon tarafından yaptıkları katkılardan ötürü teşekkür plaketi sunuldu.

Büyük Roman Buluşması'nda sahneye Ümmiye, Sinan Zorbey, Hüzün, Kobra Murat, Salih Erkürekçi, Salih(Popstar), Roman Halk Dansları Toplulukları ve Roman Ritm Grubu da çıkarak buluşmaya katılanlara unutamayacakları bir gün yaşattılar.

1 MAYIS TAKSİM DE KUTLANSIN

CHP Lideri Roman Buşmasından ayrılırken basın mensuplarının sorularını da yanıtlayarak 1 Mayıs'ın Taksim de kutlanabileceğini belirterek," 1 Mayıs'ın kavgasız geçmesini istiyorum. Siyasal iktidar da biraz toleranslı olmalı. İşçiler Taksim'de yapmak istiyorlarsa, bu bir bayram, gitsinler Taksim'de kutlasınlar.Yasak getirmenin bir anlamı yok.Yasağın arkasında çatışma var."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel CHP Lideri Kılıçdaroğlu Roman Buluşmasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement