CHP Mersin Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Kimdir? - Son Dakika
Güncel

CHP Mersin Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Kimdir?

CHP Mersin Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Mersin Anamur İlçesi Belediye Başkan adayı olarak Durmuş Deniz'i seçti. Durmuş Deniz kimdir, nerelidir?

01.02.2019 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Mersin Anamur İlçesi Belediye Başkan adayını belirledi. Anamur İlçesi Belediye Başkan adayı Ayhan Koç kimdir, nerelidir?

DURMUŞ DENİZ KİMDİR?

Durmuş Deniz, 1966 yılında Adana'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Anamur'da tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi'den Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. Atatürkçü Düşünce Derneği başta olmak üzere birçok sivil toplum örgütünün üyesi ve aktif faaliyet göstermektedir.

CHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ OLARAK GÖREV YAPTI

Zirai İlaç Bayiliği'ne ek olarak; Citroen Araç Satış ve Yetkili Servisi, İspanyol Atlantica Agricola Firması'nın Türkiye Distribütörlüğü, Michelin Yetkili Bayiliği, Ergo Sigorta Yetkili Acenteliği ve Antaş Muz Paketleme Tesisi İşletmeciliği gibi birçok kolda ticaretle uğraşmaktadır.

2002-2004 yılları arasında SHP Anamur Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yapan Deniz, 2004-2009 yılları arasında CHP Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptı.

Son Dakika Güncel CHP Mersin Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement