CHP Milletvekili Kürsüye Gaz Bombası ile Çıktı - Son Dakika
Güncel

CHP Milletvekili Kürsüye Gaz Bombası ile Çıktı

CHP Milletvekili Kürsüye Gaz Bombası ile Çıktı

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasına gaz bombası ile geldi.

25.02.2015 21:38  Güncelleme: 22:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Genel Kurulu'ndaki konuşmasına gaz bombası ile gelen CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP'li milletvekillerinin üzerine son kullanma tarihi geçmiş gaz bombası atıldığını iddia etti.

KUTUNUN İÇİNDEN GAZ BOMBASI ÇIKARDI

Polisin olaylarda aşırı güç kullanımı iddialarının araştırılması önergesinin gündeme alınması önerisi görüşüldü. CHP adına söz alan İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, kürsüye kırmızı bir kutu ile çıktı ve içinden gaz bombası çıkartarak milletvekillerine gösterdi.

SON KULLANMA TARİHİ 15 MAYIS 2014

Moroğlu, "Arkadaşlarda poşu var mı bilmiyorum, birazdan buraya tarihi geçmiş bir gaz el bombası atacağım ve bu gaz el bombasının sizi ne kadar etkileyeceğini ölçmenizi istiyorum. Bomba burada. Pimine basmayacağım çünkü biri daha önce basmış. 15 Mayıs 2014'te bu gaz el bombasının pimine basıldı ve milletvekillerinin, DİSK Genel Başkanının da arasında bulunduğu topluluğa atıldı. Peki, bu gaz el bombasının üstünde ne yazıyor? 'Dikkat, son kullanma tarihinden sonra kullanmak tehlikelidir' Son kullanma tarihi kaç? 3 Mart 2014. Kullanma tarihi kaç? 15 Mayıs 2014" dedi.

"EYLEMİ ÖNCE YAPSAYDINIZ"

Bu sözler üzerine AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, "Siz de eylemi ondan önce yapsaydınız" diye sataşmada bulundu.

Moroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Recep Özel'den ancak bu beklenir, seni alkışlıyorum. Polislere diyor ki: Keşke o tarihten önce atsalardı. Ha, evet, biz onu ayarlayamadık. Şimdi, Recep Özel kardeşim, bu mesele gülünmeyecek kadar ve ti'ye alınmayacak kadar önemli bir mesele. Ben bu Mecliste yaptığım her konuşmada sizi sorumluluğa davet eden ve beraberce çözüm arayacağımız noktalara dikkat çekmeye çalıştım. Onun dışında bir amacım yok, asla da olmadı. Benzer olayı nerede yaşadık? Gezi direnişinde Gezi direnişçilerinin üstüne su sıkan TOMA'ların su depolarına 'Jenix' adlı gaz sıvılarının zerk edildiği dönemde yaşadık, bu da bir gerçek."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Milletvekili Kürsüye Gaz Bombası ile Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • ver coşkuyu: Onlar ne anlar gaz kokusundan Tüp gazın bile fiatı ne bilmezler.. Ama ve lakin kendi menfaatları girince araya.. 550 elli el birden kalkar havaya.. Bunlar varya aha bunlar 18 0 Yanıtla
  • 1453 kartalları: C a H P e zihniyet 7 9 Yanıtla
  • 2023: Arkadaşlar asıl pkk bu CHP inanın bak 7 8 Yanıtla
  • Bağımsız: Çek la çek Ve firlat AKrePlere Oyum HDP ye Türkiyenin gercek Sol partisi Tipki yunanlarin Simdiki Yeni basbakani 6 8 Yanıtla
  • t.akduman: sagda solda tererüst aramaya gerek yok adamlar meclise kadar girmişler . bu tererüstlerin ic güvenlik yasasını kabul etmeleri mümkün degil 7 4 Yanıtla
  • Millet bıktı: Üff be yine mi ya. Valla sıkıldık. 10 1 Yanıtla
  • Nasa: Fırlat abi patlamasın AKP sıralarına dogru at onlarda az tad alsınlar , metiner sen fazla tatma sen dazla tadinca sapitiyon 3 7 Yanıtla
  • 1453 kartalları: terör örgütlerini besleyen hainler 4 6 Yanıtla
  • Anadolu: Tum chp ve mhp vekilleri show peşinde! 4 5 Yanıtla
  • Tek TÜRK: Cuntacı+Haydutların Parelelcilerin Partisi 5 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    22:08 Konya'nın Beyşehir ilçesinde kanala düşen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Kaza, Beyşehir-Konya kara yolunun Göçü Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Beyşehir yönüne giden Yaşar Konur'un (79) kullandığı 35 AL 6362 plakalı otomobil, yol kenarındaki durağa çarptıktan sonra kanala düştü. Kazada yaralanan sürücü, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

  • Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı
    21:59 Beyoğlu Belediyesi Karaköy Sahilinde Kısıtlamaları Kaldırdı

    Beyoğlu Belediyesi, Karaköy sahilinde kıyının kamu kullanımına kapatılmasına neden olan prefabrik kulübeyi ve sahili sınırlandıran çitleri kaldırdı. Belediye, kent estetiği ve sahil şeridi bütünlüğü göz önünde bulundurarak, çalışmaya müdahale etti ve sahil şeridini vatandaşın kullanımına yeniden açtı.

  • Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi
    21:56 Türkiye, 2024 yılında RACVIAC Dönem Başkanlığını üstlendi

    Türkiye, 2024 yılında RACVIAC - Güvenlik İşbirliği Merkezi Çok Uluslu Danışma Grubu (MAG) Dönem Başkanlığını üstlendi. Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da yapılacak olan 51. MAG toplantısı, bölgesel Güven ve Güvenlik Artırıcı Önlemlerin (GGAÖ) uygulanmasında eğitim desteği sağlamayı ve bölgesel diyalogu güçlendirmeyi hedefliyor.

  • Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi
    21:54 Bornova'da Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

    Bornova Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde Kaymakam Muzaffer Şahiner ve Belediye Başkanı Ömer Eşki birlik ve beraberlik mesajları verdi.

  • İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı
    21:48 İskenderun'da uyuşturucu operasyonu: 6 şüpheli gözaltına alındı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sonucunda 10 kilo 764 gram esrar, 39 gram sentetik uyuşturucu, 2 bin 870 uyuşturucu hap, 100 fişek, bir tüfek ve 250 bin lira ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement