CHP Milletvekili Kuşoğlu: Ankaragücü'nün Şampiyonluğu Engellenemez - Son Dakika
Güncel

CHP Milletvekili Kuşoğlu: Ankaragücü'nün Şampiyonluğu Engellenemez

CHP Milletvekili Kuşoğlu: Ankaragücü\'nün Şampiyonluğu Engellenemez

CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Ankaragücü'nün sahipsiz olmadığını belirterek, "Ankaragücü'nün şampiyonluğu engellenemez" dedi.

22.03.2017 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ankara 1. Bölge Milletvekili Bülent Kuşoğlu, Ankaragücü'nün sahipsiz olmadığını belirterek, "Ankaragücü'nün şampiyonluğu engellenemez" dedi.

CHP Avusturya Birliği'nin davetlisi olarak geldiği Avusturya'da 3 günlük çalışmalarda bulunan Kuşoğlu, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Ankaragücü'nün 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa koştuğunu, ancak bazı siyasi engellemelerin görüldüğünü ifade ederek, "Rakip takımların arkasında devlet gücü olsun, ne olursa olsun, Ankaragücü'nün şampiyonluğu engellenemez. Ankaragücü ikinci ligde olmasına rağmen birçok birinci lig kulübünden daha fazla seyirciye sahip bir takım. Ankaragücü sahipsiz değil. Ankaragücü'nün sahibi Ankaralılar. Özellikle gençler Ankaragücü'nün sahibi. Bakanlar, milletvekilleri, valiler, belediye başkanları istedikleri kadar rakip takımları desteklesin, devlet gücü diğerlerinin arkasında olsun, Ankaragücü muhakkak şampiyon olacaktır."

ANKARAGÜCÜ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren 61 puanla lider Ankaragücü'nü, 58 puanla takip eden Gümüşhanespor arasındaki 22'nci hafta karşılaşması öncesinde Ankaragücü taraftarları ve futbolculara taşlı-sopalı saldırı gerçekleşmişti. Maç sonrası Ankaragücü Kulübü tarafından, "Maç oynandığı esnada Gümüşhane Valisi Okay Memiş'in stadın içinden geçerek şeref tribününe gelmesi ve defalarca, 'Sayın Valimiz Okay Memiş geliyor' diye anons edilmesi ve yine müsabakanın 55. dakikasında Sayın Bakan Naci Ağbal'ın tıpkı vali gibi sahanın içinden şeref tribününe gelmesi ve defalarca anons edilmesi, futbol kurallarının dışında ve kabul edilebilir bir durum değildir" açıklaması yapılmıştı. - Viyana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Milletvekili Kuşoğlu: Ankaragücü'nün Şampiyonluğu Engellenemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement