CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Girgin Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Girgin Açıklaması

CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Girgin Açıklaması

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Maden İş Sendikası eski Başkanı Süleyman Girgin, “Ülkemizin CHP iktidarına her zamankinden çok ihtiyacı var. İşçi mücadelesini Ankara’ya taşıyacağız” dedi.

07.02.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Muğla Milletvekili aday adayı Maden İş Sendikası eski Başkanı Süleyman Girgin, "Ülkemizin CHP iktidarına her zamankinden çok ihtiyacı var. İşçi mücadelesini Ankara'ya taşıyacağız" dedi.

Yaklaşık 500 kişinin katıldığı basın toplantısında, CHP milletvekili aday adaylarının her birinin değerli birikimleriyle Muğla'ya hizmet edeceğini belirten CHP İl Başkanı Mürsel Alban, "Partimizde birçok arkadaşımız milletvekili aday adayı olmak için yola çıktı. İçinde Muğla ve memleket sevdası olan birikimleriyle hizmet edecek arkadaşlarımız var. Bugün de direnişin simgesi Sendikacı Süleyman Girgin kardeşim. Kendisine ve tüm aday adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Maden İş Sendikası Başkanlığı görevinden 3 Şubat itibariyle ayrıldığını belirten Girgin, "Sendika başkanlığını bırakmam, mücadeleyi bırakmam anlamına gelmiyor. Tam tersi, Yatağan'da başlattığımız mücadele ve direnişi Mustafa Kemal'in kurduğu, mensubu olmaktan da gurur duyduğum CHP ile TBMM'ye taşımak için yola çıktım. İşçi mücadelesini Ankara'ya taşıyacağız. Önümüzdeki parlamento dönemi zorlu olacak, bunun bilincindeyim. CHP'li olmanın da sorumluğu içerisindeyim. AKP iktidarı bu ülkede çalışanları köleliğe yöneltti. AKP iktidarını Soma'daki, Ermenek'teki madencilerin ailelerine sorunuz. Vatandaşlarımıza sosyal adaletin ve gelir eşitliğinin sol politikalarda olduğunu anlatmalıyız. CHP sosyal adaleti savunan, gelir adaletsizliğinin karşısında olan, bu ülkenin çimentosu olan bir partidir" dedi.

Süleyman Girgin, "CHP iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğu bir dönemden geçiyoruz. Hem de tek başına iktidar olduğu bir döneme ihtiyacımız vardır. Böyle bir dönemde aday adayı olmama destek olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımla birlikte ülkemizin umudu CHP'yi iktidara taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Süleyman Girgin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement