CHP'nin 88. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

CHP'nin 88. Kuruluş Yıl Dönümü

CHP Karaman İl Başkanlığı, partinin 88. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı'nda tören düzenledi.

09.09.2011 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Karaman İl Başkanlığı, partinin 88. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı'nda tören düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı Anıt Park'ta düzenlenen tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. CHP İl Başkanı Ahmet Ertuğrul, partililer ile birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

CHP İl Sekreteri Selma Ak, törende yaptığı konuşmada, CHP'nin 9 Eylül 1923'de Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulduğunu söyledi.

Ak, partilerinin, kurucu ve değişmez Genel Başkanı Mustafa Kemal'in önderliğinde ulusal bağımsızlığını kazandığını belirterek, "Atatürk'ün aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz" dedi.

Türkiye'de, Cumhuriyet gibi en köklü değişime imza atan CHP'nin, başta Cumhuriyet olmak üzere Atatürk'ün bütün eserlerini korumaya kararlı olduklarını bildiren Ak, şunları kaydetti:

"Atatürk'ün ilkelerinden asla ödün vermeyen partimiz, Atatürk'ün eserlerini sonsuza kadar koruyup yaşatacaktır. CHP, gün geçtikçe büyüyen gücü ile her zaman ülke insanın yanında olmaya devam edecektir. Partimize girmenin koşulu, ulusal kurtuluş hareketine karşı çıkmamış olmak ve kamu mallarına el uzatmamak şeklinde belirlenmiştir. Bu anlayışın ve geleneğin sahipleri olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde partimizin 88. kuruluş yıl dönümü hepimize kutlu olsun. "

- KARAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'nin 88. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement