CHP'nin Adayı, Tapularını Bekleyen Mahalleli Tarafından Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Adayı, Tapularını Bekleyen Mahalleli Tarafından Coşkuyla Karşılandı

CHP\'nin Adayı, Tapularını Bekleyen Mahalleli Tarafından Coşkuyla Karşılandı

Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız veren CHP Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama, Veysel Karani Mahallesi'ndeki seçim ofisini çoşkulu kalabalık eşliğinde hizmete açtı.

03.03.2019 10:04  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Eşit Hizmet Temiz Siyaset" parolasıyla yola çıkan ve gecesini gündüzüne katarak ilçenin her noktasında vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Özgen Nama, son olarak yıllardır tapu problemiyle boğuşan Veysel Karani halkıyla buluştu. Buradaki seçim irtibat bürosunu hizmete açan Nama, "Tapu sorunu yaşayan tüm Veysel Karanililerin sorununu çözmek için geliyorum" dedi.

"BURADA GEÇMİŞİ OLMAYANLARIN..."

Sancaktepe'de herkesin her kesimin altına sığınacağı bir çatı olacaklarını belirten Nama, "Ben de bu semtin bir çocuğuyum. Benim çocukluğum da buralarda geçti. Çocukluğu buraların kırmızı çamurunda yoğurulmuş bir kardeşinizim. Buranın çamurunu yutmayanlar buranın tapu problemini çözemezler. Burada geçmişi olmayanların, bizim için de bir geleceği olmamalı" ifadelerini kullandı.

CHP'nin Adayı, Tapularını Bekleyen Mahalleli Tarafından Coşkuyla Karşılandı

İLÇEYİ AYAĞA KALDIRACAK PROJELERİNİ ANLATTI

Konuşmasının büyük bölümünü Sancaktepe'yi ayağa kaldıracak projelerine ayıran Nama, Paşaköy'deki alanları değerlendireceklerini ve buradan ilçenin organik gıda ihtiyacını karşılayacaklarını belirtti.

CHP'nin Adayı, Tapularını Bekleyen Mahalleli Tarafından Coşkuyla Karşılandı

KONUŞMASI SLOGANLARLA KESİLDİ

Vatandaşların yoğun ilgisi karşısında son derece memnun olduğu gözlenen Özgen Nama'nın konuşması sık sık sloganlarla kesildi.

Son Dakika Güncel CHP'nin Adayı, Tapularını Bekleyen Mahalleli Tarafından Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement