CHP'nin Ankara Ön Seçim Sonuçları Açıklandı - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Ankara Ön Seçim Sonuçları Açıklandı

CHP'nin ön seçim yaptığı Ankara birinci bölgede, eski CHP İl Başkanı Necati Yılmaz birinci sırada, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ise ikinci sırada yer aldı.

29.03.2015 21:49  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin Ankara'daki resmi olmayan ön seçim sonuçları açıklandı. Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, birinci ve ikinci bölgede resmi olmayan sonuçların belli olduğunu söyledi.

Ankara 1. bölgede eski CHP İl Başkanı Necati Yılmaz'ın birinci sırada yer aldığını bildiren Keskin, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın ise ikinci sırada seçildiğini belirtti.

Üçüncü sırada Avukat Ali Haydar Hakverdi'nin bulunduğunu aktaran Keskin, diğer adayları ise sırasıyla şöyle açıkladı:

"Avukat Hikmet Tepe, Faruk Özdemir, Gamze Taşçıer, Emre Doğan, Selahattin Emre, Durdu Özbolat, Sema Aksoy, Kazım Sönmez, Erdoğan Kılıç, Birsen Temir ve İlyas Güven Eroğlu."

ÖNDER SAV İLK 14 İÇİNDE YER ALAMADI

Keskin, eski Genel Sekreter Önder Sav ile Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay'ın ise ilk 14 içinde yer alamadığını bildirdi.

"GÖKÇEK'İ KULAKLARINDAN YAKALADIM AMA..."

Hatırlanacağı üzere Aylin Nazlıaka, Anakara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le girdiği su kavgasıyla gündeme gelmişti. Öyle ki Nazlıaka, Bülent Arınç ve Melih Gökçek'in arasında geçen tartışmanın ardından Meclis'te basın toplantısı düzenleyerek şunları söylemişti:

"Melih Gökçek'i kulaklarından yakaladım ama o kulakları koparmak Bülent Arınç'a nasip oldu. Su testisi kırılmıştır artık bu testi su tutmaz."

İKİNCİ BÖLGE

Ankara 2. bölgede Keçiören belediye başkan adayı Murat Emir'in ilk sırada çıktığını kaydeden Keskin, ikinci sırada Nihat Yeşil, üçüncü sırada Ali Rıza Erbay dördüncü sırada ise Celalettin Koç'un yer aldığını söyledi.

İkinci bölgede diğer adaylar ise şöyle:

" Semra Dinçer, Barış Ozan Vural, Ali Yılmaz."

CHP\'nin Ankara Ön Seçim Sonuçları Açıklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'nin Ankara Ön Seçim Sonuçları Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • @ATABATAK: 6 KAZIKLI CHP VE GERİCİ KEMALİZM BELASINI DEFETMEDEN BU MİLLETE RAHAT YOK 17 8 Yanıtla
  • Dözerci: CeHapenin işi çok zor. 5 5 Yanıtla
  • Omer Topuz: Sunlara Troll falan deyip paye vermeyin, cidden bir sey oldum zannediyorlar zira. 2 8 Yanıtla
  • Milletin seçimi: KARA troll ne demek? 4 4 Yanıtla
  • ankaralı: ülkem böyle degildi ne oldu bizlere ben 52yaşındayım hiç bğyle birbirimizden koparılmadıkçok yazık 8 0 Yanıtla
  • Popurus: TAŞ TAŞ 2 3 Yanıtla
  • Deccal: Kıskananlar çatlasın 2 2 Yanıtla
  • Turkish: Chp bu poza herşeyini feda eder : 2 1 Yanıtla
  • serhat karslı: melih gökçek sayrsindedir polemik yaramiş millet yasına ağlayıp dua ederken oda dans ederdi nazlı vekil merk ediyorum chp iktidar olsa bakanlık yapabilecek projesini sunan iktidarın açığını aramaktan başka proje üretmeyen bunlarmı acaba ama keşke 1nisanda seçim olsaydı ozaman 1nisan dan dolayı kendileri bile inanamazdi 2 0 Yanıtla
  • G S: CHP ye başkan ol oyum sana 1 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement