CHP Okuldan Atılan Liseli Gençlere Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

CHP Okuldan Atılan Liseli Gençlere Sahip Çıktı

CHP'nin genç Parti Meclisi (PM) Üyesi Umut Akdoğan, Antalya Kepez'de Karatay Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri Onur Girginer, Fecri Ataseven ve Seyit Cem Çakmak'ın üzerinde Deniz Gezmiş ile Ernesto Che Guevara'nın resimlerinin bulunduğu 1...

20.05.2013 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'nin genç Parti Meclisi (PM) Üyesi Umut Akdoğan, Antalya Kepez'de Karatay Anadolu Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri Onur Girginer, Fecri Ataseven ve Seyit Cem Çakmak'ın üzerinde Deniz Gezmiş ile Ernesto Che Guevara'nın resimlerinin bulunduğu 1 Mayıs bildirileri dağıttıkları gerekçesiyle okuldan atılmalarına tepki gösterdi.

Akdoğan açıklamasında, "Ülke yönetimimizin tepesindeki diktatörlüğün iş tutuş tarzı liselere kadar yansımış durumdadır. Bu anlayış o kadar ki üç gencin yaşamlarını karartacak kadar gaddar ve sınır tanımaz şekilde hareket etmektedir" dedi. 1 Mayıs'ın henüz 20'li yaşlara gelmeyen gençlere zehir edildiğini ifade eden Akdoğan şöyle devam etti:

"Kimisi miting alanında ölüme varacak bir serüvene sürüklenmiş, kimisi de Antalya'da olduğu gibi hayatları karartılacak şekilde mezun olmalarına 1 ay kala okullarından atılmıştır. Ülkemizde 34 yurttaşımızın bombalarla öldürülmesi, 51 yurttaşımızın gözünün beslediğimiz kargalarca oyulması gibi olaylar faillerinin uykusunu bile kaçırmazken, Deniz Gezmiş ve Che resimleriyle gençleri 1 Mayıs'a davet eden gençlerin gelecekleri karartılmıştır.

Vicdanlar kanamaktadır. En önemlisi ise bu kanamanın olduğu damarlar gençlerin vücutlarındadır. Hem bugünün hem de geleceğin sahibi gençlerin sinir uçlarıyla oynamak ise hem bugünü hem de yarını dinamitlemek anlamına gelir. Tüm yetkilileri sorumlu ve vicdanlı davranmaya çağırıyorum." - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Okuldan Atılan Liseli Gençlere Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement