CHP Önce Sevindi Sonra Şaşırdı - Son Dakika
Güncel

CHP Önce Sevindi Sonra Şaşırdı

CHP Önce Sevindi Sonra Şaşırdı

CHP İzmir İl Merkezi'nde sandıkların açılmaya başlamasıyla birlikte partililerden telefonla gelen İzmir sandık sonuçları sevinç yarattı.

12.06.2011 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir İl Merkezi'nde sandıkların açılmaya başlamasıyla birlikte partililerden telefonla gelen İzmir sandık sonuçları sevinç yarattı. Ancak bir süre sonra oyların düşmeye başlamasıyla şaşkınlık üzüntü hakim oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı İzmir milletvekili adayı Alaattin Yüksel, İl Merkezi toplantı salonunda CHP Genel Merkezi sisteminden gelen sonuçları notebook üzerinden takip etti. CHP İzmir milletvekili Oğuz Oyan, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, milletvekili adayları Ebru Okay, Hülya Güven de ilk saatlerde gelen sonuçları merakla izledi. Oy sayımının saat 17. 00'de tamamlanmasından bir süre sonra saat 17. 45'den itibaren parti görevlilerinden İzmir'deki sandık sonuçları telefonla gelmeye başladı. Aynı süreçte CHP Genel Merkezi'nin sisteminden de Türkiye geneli ve il il açılan sandıkların sonuçları görülmeye başlandı.

CHP'nin Türkiye genelindeki oy oranını arttığını gösteren sonuçlar başta Alaattin Yüksel olmak üzere partilileri sevindirdi. Ancak, saat 18. 30'dan itibaren televizyonlarda sonuçların verilmeye başlamasıyla şaşkınlık yaşandı. CHP'nin oy oranının hem İzmir'de hem Türkiye genelinde partililerin beklediği şekilde artamamasıyla ilk saatlerdeki sevincin yerini şaşkınlık ve üzüntü aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da seçim sonuçlarını takip etmek için İl Merkezi'ne geldi. Sonuçlar ekranlara yansıdıkça CHP'lilerin de yüzleri asıldı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Önce Sevindi Sonra Şaşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi
    12:15 İstanbul'da 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi

    İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde Deniz Polisi tarafından düzenlenen operasyonda, 1 buçuk ton kaçak midye ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube ekipleri, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı sahilinde kaçak midye avcılarına yönelik bir dizi operasyon gerçekleştirdi. Polis, 60 çuval içinde 1,5 ton ağırlığında kaçak ve yasak bölgede midye ele geçirdi. Gözaltına alınan kaçak midye avcılarına para cezası kesildi ve ele geçirilen midyeler denize geri döküldü.

  • Muş'ta Karla Mücadele Ekipleri Yolları Temizledi
    12:14 Muş'ta Karla Mücadele Ekipleri Yolları Temizledi

    Muş İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kış boyunca sorumluluk sahalarındaki köy ve mezralarda çalışma yürüten karla mücadele ekipleri, vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için kilometrelerce yolu kardan temizledi. Ekipler, 10 köy ve 21 mezraya ulaşımın sağlandığı Üçevler grup köy yolunu temizleyerek karla mücadele çalışmasını tamamladı. Muş Valisi Avni Çakır, yapılan çalışmaları değerlendirerek, kış sezonunda yaklaşık 23 bin kilometre yolu kardan temizlediklerini belirtti ve mayıs sonunda altyapı çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

  • Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu
    12:14 Taşoluk Fatih Ortaokulu, Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye Şampiyonu oldu

    Tekirdağ'da düzenlenen Yıldızlar Okullararası Türkiye Şampiyonası'nda Afyonkarahisar'daki Taşoluk Fatih Ortaokulu öğrencileri takım halinde Türkiye Şampiyonu oldu. Bu büyük başarı, okul ve şehirde büyük bir gurur yaşattı. Sporcuların azmi ve disiplinli çalışmaları bu zaferde önemli bir rol oynadı. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

  • Antalya'da 3 ton etil alkol ele geçirilen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı
    12:13 Antalya'da 3 ton etil alkol ele geçirilen operasyonda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, sahte içki üretimi yapıldığı belirlenen bir depoya operasyon düzenledi. Operasyonda 3 ton etil alkol ele geçirildi ve 1 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Yozgat'ta tarım alanlarında hastalık ve zararlı kontrolü yapıldı
    12:12 Yozgat'ta tarım alanlarında hastalık ve zararlı kontrolü yapıldı

    Yozgat'ın Şefaatli ilçesinde, tarım alanlarının hastalık ve zararlılara karşı kontrol edilmesi amacıyla il ve ilçe Tarım Müdürlüğü ekipleri tarafından bir dizi çalışma gerçekleştirildi. Şefaatli İlçe Tarım Müdürlüğü personeli ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Bitki Sağlığı birimi personellerinin katılımıyla Çekerek ilçesinde bulunan hububat ekili arazilerde detaylı kontroller yapıldı. Yapılan kontrollerde bazı bölgelerde hububat yaprak hastalıklarının görüldüğü tespit edildi ve bu bölgelerden numuneler alındı. Üreticilere, arazilerini düzenli olarak kontrol etmeleri ve hastalık belirtileri olan alanları belirleyip ilaçlama yapmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

  • Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
    12:12 Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

    Tokat'ta yaşanan 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki depremlerin güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Deprem anı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Deprem nedeniyle herhangi can ve mal kaybı yaşanmadı.

  • Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak
    12:12 Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçına Serdar Topraktepe yönetiminde çıkacak

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü'nü ağırlayacak. Teknik Direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran siyah-beyazlılarda takımın başında Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe olacak. Beşiktaş, son 5 maçta galibiyet alamadı ve 4 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

  • Yalova'da 15 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
    12:08 Yalova'da 15 yıl hapis cezası bulunan zanlı yakalandı

    Yalova'da jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 4 ayrı suçtan toplamda 15 yıl 6 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan E.U. isimli zanlı yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, zanlının Dere Mahallesi'nde olduğu bilgisine ulaşarak operasyon düzenledi. Yakalanan zanlı, adli makamlara sevk edilmek üzere yasal işlemlere tabi tutuldu.

  • Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı
    12:08 Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusunu Hasoğlum Kazandı

    Elazığ Hipodromunda düzenlenen yılın en önemli mücadelelerinden biri olan Elazığ Belediye Başkanlığı koşusunu Hasoğlum isimli safkan at kazandı. Koşuda Hasoğlum, 1.50.51'lik bitiriş derecesiyle galibiyete ulaştı.

  • İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldü! F-16 filosu konuşlandırılacak
    12:05 İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldü! F-16 filosu konuşlandırılacak

    İncirlik Üssü, Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldü! F-16 filosu konuşlandırılacak


Advertisement