CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız Açıklaması

CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız Açıklaması

CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, CHP’nin tüm yolsuzlukların hesabını halk adına soracağını söyledi.

25.12.2014 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, CHP'nin tüm yolsuzlukların hesabını halk adına soracağını söyledi.

CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, partisinin Samsun İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek basın toplantısı düzenledi. 17-25 Aralık operasyonlarında sonrası hükümetin tüm organlarının yolsuzluğa bulaştığını iddia eden CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız, "17-25 Aralık 2013'te ortaya çıkan tablo bir hükümetin neredeyse tüm organlarını yolsuzluğa bulaştığının göstergesidir. Meclis'te kurulan Yolsuzluk Komisyonu 9 AK Parti'li, 4 CHP'li, 1 MHP'li ve 1 HDP'li üyeden oluşmaktadır. Sayısal üstünlüğe sahip AK Parti, siyasal üstünlüğü yitirmiş ve 22 Aralık günü 4 eski bakanla ilgili yapılması gereken Yüce Divan oylamasını ertelemek durumda kalmıştır. Bakanlar Kurulu'nun yüzde 20'si Yüce Divan yolundadır. CHP, hukuk zemininden sapmadan tüm yolsuzlukların hesabını halk adına soracaktır" diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, eski belediye başkanları Burhan Bayraktar, Metin Burma ve Hayati Tekin, CHP Samsun milletvekili aday adayı Suat Hayri Erdönmez, ilçe başkanları, il ve ilçe kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile partililer katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Ordu Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi İdris Yıldız Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement