CHP Parti Meclisi Üyesi Çelebi Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP Parti Meclisi Üyesi Çelebi Açıklaması

CHP Parti Meclisi Üyesi Çelebi Açıklaması

CHP Parti Meclis Üyesi Mehmet Ali Çelebi, "15 Temmuz'da partimiz çok sert şekilde darbenin karşısında olmuştur.

30.08.2016 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclis Üyesi Mehmet Ali Çelebi, " 15 Temmuz'da partimiz çok sert şekilde darbenin karşısında olmuştur. Ardından Cerablus'a yapılan operasyonu desteklemiştir. Bu nedenle hedef haline gelmiştir." dedi.

CHP Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "30 Ağustos'tan Geleceğimize" konulu panele katılmak üzere kente gelen Çelebi, CHP Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Zafer Bayramı'nın öneminin büyük olduğunu dile getiren Çelebi, o gün Türk milletine asla esaret zincirlerinin geçirilmeyeceğinin tarihe altın harflerle yazıldığını belirtti.

Mazlum milletlere 30 Ağustos'un örnek olduğunu dile getiren Çelebi, şunları söyledi:

"30 Ağustos ülkemize barış ve huzur getirmiştir. Nereden gelirse gelsin, Türkiye Cumhuriyeti'ne yönelecek her türlü tehdit, yan bakış Türk gençliğinin, aydınlarımızın, neferlerimizin yıpratıcı ve sönümleyici etkisiyle karşılaşacaktır. 15 Temmuz'da partimiz çok sert şekilde darbenin karşısında olmuştur. Ardından Cerablus'a yapılan operasyonu desteklemiştir. Bu nedenle hedef haline gelmiştir. Sayın Kılıçdaroğlu şahsında Cumhuriyet Halk Partisi suikast tertibiyle karşı karşıya kalmıştır. Bundan sonraki süreçte de aynı kararlılıkta devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Parti Meclisi Üyesi Çelebi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement