CHP Şahinbey'de Kongre Heyecanı - Son Dakika
Yerel

CHP Şahinbey'de Kongre Heyecanı

CHP Şahinbey\'de Kongre Heyecanı

Mustafa Duran ve İbrahim Halil Özdemir'in yarıştığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şahinbey İlçe Kongresi'nde büyük heyecan yaşanıyor.

08.04.2012 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Duran ve İbrahim Halil Özdemir'in yarıştığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şahinbey İlçe Kongresi'nde büyük heyecan yaşanıyor.

Turkuaz Rastoranda düzenlenen kongreye CHP Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ, Ankara Milletvekili İzzet Çetin, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ile PM Üyesi Yaşar Ağyüz, CHP İl Başkanı Ali Peri ve eski milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile partililer katıldı. Ankara Milletvekili İzzet Çetin'in divan başkanlığına önerilmesiyle gündem maddeleri görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından faaliyet ve hesap raporları okunarak konuşmalara geçildi. CHP İl Başkanı Ali Peri, yaptığı konuşmada, kongre sonucunda kazananın CHP olacağını belirtti. Her iki adaya da başarılar dileyen Peri, ülkenin geleceğinin karartılmaya çalışıldığını kaydederek, " Türkiye'nin ve Gaziantep'in ihtiyacı var" dedi.

Milletvekili Mehmet Şeker de, CHP'nin ve Türkiye'nin kıskaç altında bulunduğunu savunarak, "CHP olarak bu kongrelerden güçlenerek çıkmamız gerekiyor" diye konuştu.

Milletvekili Ali Serindağ ise, yoksulluk, yolsuzluk ve yasakların devam ettiğine dikkat çekerek, "Biz doğruları söylemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Milletvekillerinin konuşmasının ardından PM Üyesi Yaşar Ağyüz, eski milletvekilleri Akif Ekici, Ahmet Yılmazkaya ve Mustafa Yılmaz da birer konuşma yaptı. Delegelerden söz alan Ali Altınbaş ise partinin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından adaylar Mustafa Duran ve İbrahim Halil Özdemir'in koluna giren CHP İl Başkanı Ali Peri, her iki adayla birlikte delegeleri selamladı. Daha sonra her iki aday da birer konuşma yaptı. Adaylardan Mustafa Duran'ın konuşması ise salondan büyük alkış aldı.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından her iki adayın listeleri okundu. İsimlere yapılan itirazların değerlendirilmesinin ardından seçime geçildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Şahinbey'de Kongre Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement