CHP Sivas Milletvekili Adayı Karasu Gemerek Halkıyla Kucaklaştı - Son Dakika
Güncel

CHP Sivas Milletvekili Adayı Karasu Gemerek Halkıyla Kucaklaştı

CHP Sivas Milletvekili Adayı Karasu Gemerek Halkıyla Kucaklaştı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas 1’inci sıra milletvekili adayı Ulaş Karasu seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gemerek’te yoğun ilgiyle karşılaştı.

06.06.2018 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas 1'inci sıra milletvekili adayı Ulaş Karasu seçim çalışmaları kapsamında gittiği Gemerek'te yoğun ilgiyle karşılaştı.

27 Haziran seçimleri için 'Bizim Ulaş' sloganıyla yola çıkan CHP Sivas Milletvekili adayı Ulaş Karasu'yu tüm kesim büyük bir sevinç ve memnuniyetle karşılıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Gemerek ilçesini ziyaret eden Karasu yoğun ilgiyle karşılaştı. İlçe halkından destek isteyen ve halkın dertlerini, sıkıntılarını dinleyen Karasu daha sonra Çepni Belediyesi, Keklice ve Eskiyurt köylerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Karasu'ya ziyaretlerinde Çepni Beldesi Belediye Başkanı Murat Uçar, CHP İlçe Başkanı Tevfik Fikret ve il yöneticileri eşlik etti.

Sivas'ın her geçen gün küçülen ve geriye giden bir şehir konumunda olduğunu söyleyen Ulaş Karasu,"Sivas'ı bu noktaya getirenler utanma da itiraf ediyorlar ve bunun vebali de 16 yıldır bu ülkeyi yönetenlerdir" dedi.

Karasu, vatandaşın artık her şeyi gördüğünü ülkenin ne durumda olduğunu, bildiğini ve bu durumun iktidardakilerin uykusunu kaçırdığını ifade etti.

İktidarın Türkiye'de devletin kurumlarını çökerttiğini belirten Karasu Sivas'taki daire başkanları, kurum müdürleri, kaymakamların ve valinin iktidarın bakanları ve milletvekilleriyle seçim çalışmalarına katıldığını aktardı.

Hiç bir vasfı olmayan Cumhurbaşkanının oğlunun Sivas'ta resmi törenle ve vali tarafından karşılandığını hatırlatan Karasu,"Bu çürümüşlük 24 Haziran akşamı bitecek devletin valisi müdürleri gerçek işlerini yapacak." diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Sivas Milletvekili Adayı Karasu Gemerek Halkıyla Kucaklaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement