CHP Söğütlü'de Yerel Seçimlere Hazır - Son Dakika
Yerel

CHP Söğütlü'de Yerel Seçimlere Hazır

CHP Söğütlü\'de Yerel Seçimlere Hazır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söğütlü İlçe Kadın Kolları kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

16.06.2013 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Söğütlü İlçe Kadın Kolları kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Söğütlü Festival Alanı'ndaki çay bahçesinde düzenlenen toplantıya, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, CHP Söğütlü İlçe Başkanı İrfan Karakuzu, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları, il ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.

2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere yönelik İlçe Kadın Kolları'nın çalışmalarının değerlendirildiği ve düşüncelerin paylaşıldığı toplantının açılışını Söğütlü İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Bölükbaşı yaptı. Merve Bölükbaşı, toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ederek ilçe kadın kolları olarak seçimlere yönelik mahalle ve köy çalışmaları hakkında bilgi verdi. Toplantıya katılan partililer, Taksim Gezi Parkı eylemlerinde hayatını kaybeden vatandaşlar için siyah kurdele taktı.

Açılış konuşmasının ardından CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç katılımcılara hitap etti. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları'nın her üyesiyle gurur duyduğunu belirten Engin Özkoç, yerel seçimlerde başarıyı kadın kollarının getireceğini söyledi.

Söğütlü İlçe Kadın Kolları'nın düzenlediği toplantı için İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Bölükbaşı ve ilçe kadın kolları üyelerine teşekkür eden CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara kadınların taşıyacağını ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel seçimlere hazır olduğunu ifade etti.

CHP Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Füsun Çetin ise, kadın kollarının alan çalışmalarının mahalle mahalle, köy köy devam ettiğini, il ve ilçe kadın kollarına günden güne artan katılımlardan ötürü mutlu olduklarını söyledi.

Toplantının ardından partililer, İlçe Başkanlığı'nda bir araya gelerek yerel seçimlere yönelik yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında düşüncelerini paylaştılar. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Söğütlü'de Yerel Seçimlere Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement