CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Terzi: "Kentsel Dönüşüm Şart" - Son Dakika
Yerel

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Terzi: "Kentsel Dönüşüm Şart"

CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Terzi: "Kentsel Dönüşüm Şart"

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın açıklanmasına sayılı günler kala seçim çalışmalarına aralık vermeden devam eden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şerafettin Terzi, Marmara Haber Gazetesi’ne ziyarette bulundu.

22.01.2014 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı'nın açıklanmasına sayılı günler kala seçim çalışmalarına aralık vermeden devam eden CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Şerafettin Terzi, Marmara Haber Gazetesi'ne ziyarette bulundu.

CHP'li Şerafettin Terzi ve beraberindeki heyet, Gazeteci Şaban Kardeş tarafından karşılandı. CHP Tekirdağ Büyükşehir Adayı'nın belirlenmediğini belirterek konuşmasına başlayan Şerafettin Terzi, CHP'de bugüne 900'e yakın Belediye Başkan Adayı'nın açıklandığını ifade etti. En fazla aday açıklayan partinin CHP olduğunu söyleyen Terzi, "Bir sonraki PM Toplantısı 9-10 Şubat tarihlerinde yapılacak. Kalan adayların da bu toplantıda açıklanmasını bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.

Parti olarak Tekirdağ'da iddialı olduklarını sözlerine ekleyen Şerafettin Terzi, "CHP Tekirdağ Büyükşehir ve ilçe belediyelerin tamamından zaferle ayrılacaktır. 11 ilçemizin de adayı belirlendi. Adaylarımız seçim çalışmalarına başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için 4 aday adayı var. 4 adaydan biri iyi tahlil edildikten sonra açıklanacaktır" dedi. Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de belediye meclis üyesi adayları için sandık kurulması yönünde karar alındığını anımsatan Terzi, kaos yaşanmaması için karardan dönüldüğünü, kendisinin sandığa gidilmesinden yana olduğunu dile getirdi.

"KAPAKLI İÇİN VAATLERDE BULUNMAM DOĞRU OLMAZ"

Vergi veren iller sıralamasında 9'uncu sırada bulunan Tekirdağ'ın ödediği vergilerin karşılığını alamadığını kaydeden Şerafettin Terzi, Tekirdağ'ın altyapı sorunu olduğunu belirterek, "İlçelerde, özellikle Çerkezköy, Çorlu ve Kapaklı'da nüfus çok hızlı bir şekilde artıyor. İlimiz, nüfusu en fazla artan iller sıralamasında ilk sıradadır. Bu durum ulaşım, altyapı ve su sorununun da ortaya çıkmasına neden oluyor. Şimdi entegreli büyüme zamanıdır. Kapaklı için vaatlerde bulunmam doğru olmaz. Bu seçilecek başkana ve yönetime saygısızlık olur. Kapaklı'nın sorunlarını onlar daha iyi biliyor. Sorunları tespit edip, çözüm yolları ile birlikte Büyükşehir'e sunacaklar. Büyükşehir de aciliyete göre değerlendirme yapacak ve sorunlar çözüme kavuşturulacak" açıklamalarında bulundu.

31 Mart itibari ile Tekirdağ'da yeni bir dönemin başlayacağını kaydeden Şerafettin Terzi, entegre çalışan bir sistemin kurulması halinde tüm sorunların çözüleceğini söyledi. Açıklamalarında Ergene kirliliğine de değinen Şerafettin Terzi, "Sahilimiz var ama kullanamıyoruz. Tekirdağ hızla büyüyor. 2023 yılında nüfusun 2 kat artması bekleniyor. Bizim, kent projeleri ile yerleşim yerlerini rahatlatmamız gerekiyor. Trafik sorununun çözümü için de bazı yerlerde alt ve üst geçitler yapılması gerekiyor. Tekirdağ'da bu çok zor. Öncelikle hızla bir şekilde Tekirdağ'da Kentsel Dönüşüm'ü uygulamamız gerekiyor. Yıkılan alanlarda insanların nefes alabilecekleri olanlar oluşturulmalıdır. Tekirdağ'da çok fazla sorun yok. Altyapımız var. Biz hizmet için yola çıktık" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Terzi: 'Kentsel Dönüşüm Şart' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement