CHP Ziyareti Trabzonspor'da Krize Yol Açtı - Son Dakika
Spor

CHP Ziyareti Trabzonspor'da Krize Yol Açtı

CHP Ziyareti Trabzonspor\'da Krize Yol Açtı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve partililerin dün akşam saatlerinde Trabzonspor Kulübü'nü ziyareti Asbaşkan Nevzat Şakar ve Kulüp Başkanı Sadri Şener arasında krize...

01.11.2012 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve partililerin dün akşam saatlerinde Trabzonspor Kulübü'nü ziyareti Asbaşkan Nevzat Şakar ve Kulüp Başkanı Sadri Şener arasında krize yol açtı. İkili arasında yaşanan gerginlik sonrası Asbaşkan Nevzat Şakar'ın istifa etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran,Başkanvekili Muharrem İnce ve Bolu milletvekili Tanju Özcan dün kulübü ziyaret edere Asbaşkan Nevzat Şakar ve yöneticilerle bir araya geldi. Tarafların görüşmesi sıcak bir ortamda geçerken, ziyaretin sonunda CHP'li heyete üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye edildi. Ancak bu ziyaretten habersiz olan Kulüp Başkanı Sadri Şener, CHP Heyeti'nin kabul edilmesine tepki göstererek telefonla Asbaşkan Nevzat Şakar'ı aradı. Şakar ile Şener arasında geçen telefon görüşmesi sonrasında Asbaşkan Nevzat Şakar'ın istifa etmeyi düşündüğü öğrenildi.

Konuyla ilgili İHA muhabirine kısa bir açıklama yapan Asbaşkan Nevzat Şakar, "Arkadaşlarımla durum değerlendirmesi yapacağım; herşey olabilir" diyerek istifa sinyali verdi.

Öte yandan Asbaşkan Nevzat Şakar, dünkü ziyarette yaptığı konuşmada "Siz değerli milletvekillerini ve siyasileri burada ağırlamaktan son derece büyük mutluluk duyuyoruz. Trabzonspor yönetim kurulu olarak kurulduğu günden bu yana tüm siyasilere eşit mesafede durmaya özen gösteren bir anlayışın sahibiyiz. Bu doğrultuda bizim için her parti ve mensupları değerlidir. Siyaset Trabzonspor'u kullanamaz ama Trabzonspor siyasetin imkanlarından faydalanabilmenin yollarını her zaman için arayabilir" ifadelerini kullanmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ise Karadeniz'e gelince Trabzonspor'u ziyaret etmenin şart olduğunu belirterek, "Bu nedenle programımızın içine Trabzonspor'u kattık. Sayın Sadri Şener'in rahatsızlığını biliyoruz. Kendisine hem genel başkanımız hem de bizler geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Bugün burada olmak güzel. Bizler mecliste futbol adına neler yapabiliriz diye sizinle istişarede bulunmak istiyoruz. Özellikle son iki yıldır Türk futbolunda kara bulutlar dolaşıyor. Yargıyla ilgili bir takım sorunlar yaşandı, yaşanıyor. İnşallah bunları geride bırakırız. Futbol bizim yurttaşımızın en masum, en ucuz ve hayatının su gibi gıdasıdır. Son bir-iki yıldır futbol üzerinden oynanan oyunlar yaklaşık 50 milyon yurttaşımızı çok olumsuz etkiledi. Özel yetkili mahkemeler çerçevesindeki tüm davaları takip ediyoruz. Futbol konusunda olanı da takip ettik. Size bu sezon başarılar diliyoruz. Başarılı olacağınıza da inanıyoruz. Bizi kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz"

demiş, konuşmaların ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'a üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu Trabzonspor forması hediye edilmişti. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor CHP Ziyareti Trabzonspor'da Krize Yol Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement