Chris Cornell İntiharı mı İma Etti: 'Turun Bundan Sonraki Durağı İçin Çok Üzgünüm' - Son Dakika
Dünya
BBC

Chris Cornell İntiharı mı İma Etti: 'Turun Bundan Sonraki Durağı İçin Çok Üzgünüm'

Chris Cornell İntiharı mı İma Etti: \'Turun Bundan Sonraki Durağı İçin Çok Üzgünüm\'

Chris Cornell'in Detroit'teki son konserini takip eden deneyimli bir konser fotoğrafçısı Ken Settle, ünlü ismin ölümünden önceki sahne performansını "tuhaf" olarak tanımladı.

19.05.2017 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chris Cornell'in Detroit'teki son konserini takip eden deneyimli konser fotoğrafçısı Ken Settle, ünlü ismin ölümünden önceki sahne performansını 'tuhaf' olarak tanımladı.

52 yaşında hayatını kaybeden Cornell'in yapılan ilk tıbbi değerlendirmede, "

" sonucuna varıldığı açıklanmıştı.

Fotoğrafçı Ken Settle, Cornell'in sahnedeki ruh hali için, "onu hiç böyle neşeli görmemiştim" dedi.

Settle ünlü müzisyenin son konserini, "Cornell özellikle ilk zamanlarda sahnede her zaman biraz somurtkandı. Saçları yüzünü kapatır, çoğu zaman seyirciye dahi bakmazdı. Ama son performansı bunun tam tersiydi" sözleriyle anlattı.

Ken Settle'ın, 3 çocuk babası olan Cornell'in konserinden aklında kalan bir diğer şey ise söylediği şu cümle: "Gerçekten turun bundan sonraki durağı için çok üzgünüm"

People dergisine konuşan fotoğrafçı bu cümle için şunları söylüyor:

"Bu ifadeyi ilk duyduğumda, Cornell'in turun bir sonraki durağıyla Detroit konserini karşılaştırarak, sonraki durağın bu kadar iyi olmayacağını kast ettiğini düşündüm. Ancak ölümünden sonra geriye dönüp bakıldığında sanki bu cümleden, 'bir sonraki konser olmayacak' anlamı çıkıyor."

'Her zamankinden daha samimiydi'

70'li yıllardan bu yana grupların performanslarını fotoğraflayan ve birçok kez Chris Cornell'i sahnede izleyen Ken Settle, ünlü rock müzisyeninin son konserde grup arkadaşları ile her zamankinden daha samimi olduğunu da açıkladı.

"Daha önce onu gitarist Kim Thayil ile aynı karede çekmek her zaman güç olmuştur. Ancak bu konserde şarkı söylerken Thayi'in dibine kadar girdi"

52 yaşındaki sanatçı, eşi Vicky Karayiannis'in bir arkadaşını arayıp Cornell'i kontrol etmesini istemesi sonrası kaldığı otelin banyosunda ölü bulunmuştu.

Detroit'teki adli tıp yetkilileri, ilk değerlendirmede Cornell'in "kendini asarak intihar ettiği" sonucuna vardıklarını açıklamıştı.

Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Chris Cornell İntiharı mı İma Etti: 'Turun Bundan Sonraki Durağı İçin Çok Üzgünüm' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi
    14:37 İran'a İsrail saldırısı sonrası petrol ve altın fiyatları yükseldi

    ABD’li yetkililerin bir İsrail füzesinin İran’ı vurduğunu açıklamasının ardından, petrol ve altın fiyatlarında yükseliş oldu. İsrail saldırısının haberi duyulunca, Brent ham petrolünün varil fiyatı 90 doların üzerine çıktı; daha sonra İran saldırının önemli olmadığını söyleyince biraz geriledi. Altının ons fiyatı bir ara rekora yaklaşırken, daha sonra 2400 doların altına düştü. Orta Doğu’daki gerilimin tırmanmasının petrol sevkiyatını aksatabileceğinden korkuluyor.

  • Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum
    14:10 Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail-İran arasındaki gerilimle ilgili açıklamada bulundu. Erdoğan "İki taraf da farklı şeyler söylüyor, konuyla ilgili akla ziyan olmayan bir açıklama da yok, sahiplenme de yok" ifadelerini kullandı.

BBC

Advertisement