Chris Pratt Rol Arkadaşı Jennifer Lawrence'ı 'Hakaret Oyunu'nda Yendi - Son Dakika
Magazin

Chris Pratt Rol Arkadaşı Jennifer Lawrence'ı 'Hakaret Oyunu'nda Yendi

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt, rol aldıkları filmin +18 sahnesindeki yaşadıklarını, katıldıkları şov programının 'hakaret oyunu'na malzeme etti.

13.12.2016 15:15  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jennifer Lawrence ve Chris Pratt yakında vizyona girecek bilim-kurgu türündeki 'Passengers' (Yolcular) filminin tanıtımı için BBC Radyo 1'de pazartesi günü yayınlanan Scott Mills Show'a katıldı. Ünlü oyuncular radyo programında, karşısındakini en vurucu cümleyle aşağılamanın amaçlandığı 'hakaret oyunu'nu oynadı.

"İKİ TANE İSHAL ÖNLEYİCİ HAP ALDIM"

Aktör Chris Pratt'in: "O kadar fazla sahte saçın var ki, eğer bir suç işlesen adli tıp muhtemelen Ukraynalı bir kızı suçlardı." cümlesine Jennifer Lawrence: "Seninle çekilecek +18 sahnesinden önce iki tane Pepto-Bismol (ishal önleyici) hap aldım." diyerek cevap verdi.

"İLİŞKİ SAHNESİ SIRASINDA..."

Bunun üzerine 37 yaşındaki Pratt, ünlü aktris ile ilişki sahnesi sırasında, Lawrence'ın erkek cinsel organına sahip olduğunu ve kendisine temas ettiğini söyledi.

GÜLME KRİZİNE GİRDİ, "PES" DEDİ

Rol arkadaşının ifadelerini duyan 26 yaşındaki güzel oyuncu kendini tutamayarak gülme krizine girdi. Jennifer Lawrence daha sonra elini aktör arkadaşına uzatarak yarışmayı Chris'in kazandığını kabul etti.

Chris Pratt Rol Arkadaşı Jennifer Lawrence\'ı \'Hakaret Oyunu\'nda Yendi

Son Dakika Magazin Chris Pratt Rol Arkadaşı Jennifer Lawrence'ı 'Hakaret Oyunu'nda Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement