Christian Bale, Yeniden Batman Olmak İçin Servet Kazanabilir - Son Dakika
Teknoloji

Christian Bale, Yeniden Batman Olmak İçin Servet Kazanabilir

Christian Bale, Yeniden Batman Olmak İçin Servet Kazanabilir

Hollywood aktörlerinin kazandığı paralar, gerçekten dudak uçuklatacak cinsten.

11.08.2013 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Batman'in son yıllarda The Dark Knight üçlemesiyle büyük bir popülarite kazandığı gerçek. Bunda, üçlemenin yönetmeni ve aynı zaman yazarlarından bir tanesi olan Christopher Nolan ve Kara Şövalye'yi canlandıran Christian Bale'in de payı oldukça fazla. Tabii Joker'e yeni bir bakış açısı getiren ve geçtiğimiz yıllarda kaybettiğimiz Heath Ledger'ı da unutmamak gerekiyor.

Kısacası Kara Şövalye üçlemesi (Batman Begins'i de dahil edersek), gişede yaklaşık 2.5 milyar dolarlık bir hasılat elde etti. Bu, Batman tarihinin belki de en parlak dönemini işaret ediyor ve bu parıltının devam etmesi için yeni projeler yolda. Batman ve Superman'in bir arada olacağı Man of Steel 2 ve Justice League gibi filmler mesela.

2015 yılında vizyona girmesi beklenen Justice League'de Batman rolünde bir kez daha Christian Bale'i izleyebiliriz. Aslında aktörün artık Batman karakteriyle pek ilgilenmediği biliniyor, ancak Amazon'da satışa çıkarılan Beyond Batman: The Unauthorized True Story of Christian Bale and His Dark Knight Dilemma isimli kitapta yer alan bilgilere bakılırsa, bu filmdeki 20 dakikalık Batman rolü için 50 milyon dolar kazanabilir Bale. Tabii Warner Bros., bu kadar parayı ödemeyi kabul ederse...

Hatırlarsanız, Iron Man karakteriyle büyük beğeni toplayan aktör Robert Downey Jr. da sıradaki Iron Man filminde oynamak istemediğini söylemişti.

2013'te Hollywood'un en çok kazanan aktörleri

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Christian Bale, Yeniden Batman Olmak İçin Servet Kazanabilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement