Chrysler, Çin'deki 19 Binden Fazla Aracını Geri Çağırdı - Son Dakika
Ekonomi

Chrysler, Çin'deki 19 Binden Fazla Aracını Geri Çağırdı

Chrysler, Çin\'deki 19 Binden Fazla Aracını Geri Çağırdı

ABD'li otomobil üreticisi Fiat Chrysler, Çin'deki 19 binden fazla aracını geri çağırdı.

28.12.2017 05:33  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'li otomobil üreticisi Fiat Chrysler, Çin'deki 19 bin 572 aracını geri çağırdı. Çin Kalite Denetleme ve Karantina İdaresinden yapılan açıklamada, araçların hava yastıklarının şişirilmesinde kullanılan pompalarda teknik bir kusur olduğu gerekçesiyle geri çağrıldığı belirtildi.

KUSURLU PARÇALAR ÜCRETSİZ DEĞİŞTİRİLECEK

Çağırma işleminin, 2004-2012 yıllarında üretilen 300C sedan ve Jeep Wrangler modellerini kapsadığı ifade edildi. Şirketin kusurlu parçaları ücretsiz değiştireceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Chrysler, Çin'deki 19 Binden Fazla Aracını Geri Çağırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü
    10:03 Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü

    Mersin Silifke'de açıkta çilek hasadının başlamasıyla birlikte 120 TL'ye ulaşan ürünün fiyatı 50 TL'ye kadar düştü. Çilek üretimi Türkiye'nin her tarafına gönderilirken, bazı ülkelere de ihraç ediliyor.

  • İnci Kefali İçin 3 Aylık Av Yasağı Başladı
    10:02 İnci Kefali İçin 3 Aylık Av Yasağı Başladı

    Van Gölü'nde yaşayan ve binlerce insanın geçim kaynağı olan inci kefali balığının tatlı sulara göçü nedeniyle uygulanan 3 aylık av yasağı başladı. İnci kefali göçünün en yoğun olduğu yerlerden biri olan Erciş Balık Bendinde önlerine çıkan engelleri adeta uçarcasına aşarak görsel şölen de oluşturan balıklar için fotoğraf çekmeye gelen Cihat Öztunç, 'Erciş Balık Bendi, Türkiye'nin cazibe merkezlerinden biridir. Baharın gelmesiyle çayımız coştu. İnci kefali göçümüz yakında başlayacak. Bu sebeple 15 Nisan ve 15 Temmuz arasında inci kefali göçü için av yasağına uyarak sadece seyredelim. Balık göçünü eşimizle, ailemizle, dostumuzla seyrederek çok keyifli vakitler geçirebiliriz. Bu güzel alanda güzel vakitler geçirip inci kefali av yasağına uyalım' dedi.

  • Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı
    10:02 Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı

    Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız işletmeler tespit edildi ve kapatıldı. Belediye Başkanı Özkan Yalım, halkın huzurunu bozabilecek hiçbir duruma izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor
    09:56 Adana'da düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı esnafa can suyu oluyor

    Adana'da bu sene 12'ncisi düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, esnafa can suyu oluyor. Karnavala yerli ve yabancı yüz binlerce kişinin katılması beklenirken, esnafın işleri açılacak ve ekonomik olarak zor günler geçiren esnafa can suyu olacak.


Advertisement