Chupa Chups'la Define Avı'na Var Mısın? - Son Dakika
Yerel

Chupa Chups'la Define Avı'na Var Mısın?

Marmara Forum’da yer alan Minopolis Çocuklar Şehri’nin en yeni istasyonu Chupa Chups’ta çocuklar define avına çıkıyor.

13.03.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Forum'da yer alan Minopolis Çocuklar Şehri'nin en yeni istasyonu Chupa Chups'ta çocuklar define avına çıkıyor.

Dünyanın en sevilen lolipop markası Chupa Chups, Minopolis'teki 'Lezzet Avcıları' istasyonunda çocuklarla buluştu. Marmara Forum'da yer alan Çocuklar Şehri'ndeki buluşmada Chupa Chups, çocukları heyecanlı mı heyecanlı bir define avı oyununa davet ediyor ve oyunun sonunda Chupa Chups ürünleriyle dolu bir sandık vaat ediyor.

5 Mart'ta açılışı yapılan ve kısa sürede çocukların favori istasyonu haline gelen Chupa Chups'un define avı oyununda gruplar halinde istasyona giren çocuklar 5 etaptan oluşan zeka oyunlarına katılıp define sandığını açacak anahtarlara ulaşmayı hedefliyor. Her etabı başarıyla geçen çocuklar, kazandıkları anahtarlarla sandığın üzerinde bulunan kilitleri açarak Chupa Chups'un birbirinden lezzetli şekerlerine kavuşuyor.

SALVADOR DALİ İMZASI TAŞIYAN MARKA

1958 yılından bu yana dünyanın pek çok ülkesinde, çocukların, gençlerin hatta yetişkinlerin tercihi olan Chupa Chups, dünyada tüketilen yaklaşık her dört lolipoptan biri olma unvanına sahip. Logosu İspanyol ressam Salvador Dali tarafından tasarlanan Chupa Chups, Perfetti Van Melle grubunun dünya pazarlarında yaygın ölçekte dağıtılan ve tüketilen en önde gelen markalarından biri. Türkiye'de de yıllardır pazarda bulunan birbirinden farklı lolipop ürünlerine ilave olarak, geçtiğimiz yıl büyük bir lansman ile jelly, yumuşak şeker, ürün kategorisine de güçlü bir giriş yaptı. Chupa Chups ürün ailesi her geçen gün büyümeye devam ediyor.

'EĞİTİCİ ŞEHİR MİNOPOLİS'

Viyana Üniversitesi uzmanlarının iki yıllık araştırma ve planlama çalışmalarının ardından 2005'te Viyana'da açılan Minopolis, Arel Üniversitesi akademisyenlerinin uzun inceleme ve çalışmalarıyla Türkiye'ye ve kültürüne adapte edildi, böylece ortaya Türkiye'nin ilk Avrupai çocuk şehri Minopolis çıktı. Minopolis'te 4-14 yaş grubu çocuklar, kendilerine uygun boyutlarda tasarlanmış işyerlerinde hastane, itfaiye, TV stüdyosu, banka, fabrika vb.- rol oynama yoluyla 100 kadar iş kolunu tecrübe ediyor. Psikolog ve eğitimcilerin desteğiyle geliştirilen rol oynama modelleri, temalı istasyonlarda çok gerçekçi bir şekilde yaşatılıyor. Örneğin Minopolis'te itfaiyeci olmak isteyen çocuk, başka hiçbir yerde yapamayacağı şekilde simüle bir yangını söndürebiliyor. Çocuklar böylece gerçek dünyayı daha doğru algılıyor; yönetimi, liderliği, ekip ruhunu ve toplu olarak hareket etmeyi tecrübe ediyorlar. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Chupa Chups'la Define Avı'na Var Mısın? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement