"Cibali Karakolu" Açıkhava Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluştu - Son Dakika
Güncel

"Cibali Karakolu" Açıkhava Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen "Cibali Karakolu" oyunu tiyatroseverlerle buluştu.

16.06.2019 23:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları tarafından sahnelenen "Cibali Karakolu" oyunu tiyatroseverlerle buluştu.

Henri Keroul ve Albert Barre'in yazdığı oyunun gösterimi, "Yaz Oyunları" kapsamında Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde yapıldı.

Nedret Denizhan'ın yönettiği "Cibali Karakolu", gelenekselleşen "Yaz Oyunları"nın bu yılki son oyunu oldu.

Oyunda, kadın-erkek ilişkileri başta olmak üzere, paranın ilişkilerdeki etkisi, çeşitli kurumlardaki eksikliklerin neden olduğu yetersizlik gibi konular işleniyor.

Yaklaşık 3 saat süren iki perdelik oyunda; Begüm Yazıcıoğlu, Berrin Koper, Cem Uras, Derya Kurtuluş Oktar, Doğan Altınel, Eylül Soğukçay, Hülya Arslan, İbrahim Ulutaş, Murat Bavli, Murat Derya Kılıç, Naci Taşdöğen, Şehnaz Bölen Taftali, Tarık Şerbetçioğlu, Tuğçe Açıkgöz ve Zihni Göktay rol alıyor.

Açıkhava "Yaz Oyunları"nda daha önce "Felatun Bey ile Rakım Efendi", "Bizim Aile" ve "Amanvermez Avni" oyunları seyirciyle buluşmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Cibali Karakolu' Açıkhava Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor
    12:09 Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor

    TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Stadyumun kapasitesi olan 33 bin kişinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar verilmemesi ve stadyumu korumaları konusunda özellikle hassasiyet göstermeleri isteniyor.

  • Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği 2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı
    12:09 Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği 2023 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

    Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, Gaziantep'in halı sektörünün lokomotifi olduklarını belirterek, sektörün birlik ve beraberlik içinde hareket ederek yeni başarı öyküleri yazması gerektiğini söyledi. Genel kurulda, 2023 yılı yönetim kurulu ve denetim çalışma raporu oy birliği ile kabul edildi. Birliğin 2023 yılı Türkiye geneli halı sektörü ihracatı içerisindeki payı yüzde 67,3 oldu. Halı ihracatının en fazla yapıldığı ülke ise Birleşik Devletler oldu.

  • İzmir'de 8 yaşındaki çocuk, yumurtalık tümörü ameliyatıyla sağlığına kavuştu
    12:08 İzmir'de 8 yaşındaki çocuk, yumurtalık tümörü ameliyatıyla sağlığına kavuştu

    İzmir'de karın ağrısı ve kusma şikayetiyle hastaneye giden 8 yaşındaki çocuğun sol yumurtalığında tümör tespit edildi. Robotik cerrahi teknolojisiyle gerçekleştirilen ameliyat sonucunda çocuğun vücudundaki tümör alındı ve sağlığına kavuştu. Robotik cerrahi teknolojisi, çocuklarda da kullanılan bir yöntemdir ve hassas bir şekilde çalışmayı sağlar.

  • TSKB, deprem bölgesindeki firmaların yeşil dönüşümüne destek oluyor
    12:04 TSKB, deprem bölgesindeki firmaların yeşil dönüşümüne destek oluyor

    Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), deprem bölgesindeki firmaların yeşil dönüşümüne destek olmak amacıyla kaynak anlaşmalarıyla çalışmalarını sürdürüyor. Banka, deprem bölgelerindeki yeniden yapılanma çalışmalarını yerinde inceleyerek iş insanlarıyla temaslarda bulunuyor. TSKB Genel Müdürü Murat Bilgiç, bölgenin ekonomik ve sosyal anlamda iyileşebilmesi için çalışmaların kapsamını her geçen gün büyüttüklerini belirterek, depremden etkilenen illerin kalkınması ve bölge ekonomisinin dayanıklı hale getirilmesi için tüm faaliyet kollarıyla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

  • Türkiye'nin Hamsi İhracatı Yüzde 33 Arttı
    12:00 Türkiye'nin Hamsi İhracatı Yüzde 33 Arttı

    Türkiye'nin hamsi ihracatı bu sezon yüzde 33 artışla 9 milyon 477 bin 178 dolara ulaştı. İhracat miktarı ise yüzde 101 artışla 2 bin 745 ton olarak gerçekleşti. Hamsiye en çok talep ise Belçika, Fransa ve Almanya'dan geldi.

  • Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı
    11:59 Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı

    Türk Kızılay öncülüğünde temin edilen gıda, bebek malzemeleri ve uyku tulumu gibi acil ihtiyaç ürünlerinin yüklendiği 9. İyilik Gemisi, Mısır'ın El-Ariş Limanı'na ulaştı. Gemiden indirilecek olan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi, tır ve kamyonlarla Refah Sınır Kapısı'na taşınacak ve İsrail saldırıları altındaki Gazzelilere ulaştırılacak.

  • Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
    11:58 Kilis'te uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı

    Kilis İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada sentetik uyuşturucu, tabanca, fişek ve 15 bin 615 TL ele geçirildi.

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı
    11:57 Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Seyhan Nehri üzerinde tenis ve voleybol müsabakaları yapılıyor, konserler veriliyor. Amatör sporcuların da katıldığı etkinlikler, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor.

  • Tunceli Mazgirt'te CHP'li başkanın devraldığı belediyenin 45 milyon lira borcu var
    11:57 Tunceli Mazgirt'te CHP'li başkanın devraldığı belediyenin 45 milyon lira borcu var

    Tunceli'nin Mazgirt ilçesinde CHP'nin adayı Ümit Tayhava'nın belediye başkanlığını kazanmasıyla birlikte belediyenin 45 milyon lira borcu olduğu ortaya çıktı.


Advertisement