Cıbıltepe'de Hafta Sonu Yoğunluğu - Son Dakika
Yerel

Cıbıltepe'de Hafta Sonu Yoğunluğu

Sarıçam ormanlarıyla kaplı Cıbıltepe'de, yerli ve yabancı turistler pistleri doldurdu.

01.03.2014 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında bulunan Cıbıltepe'de, özellikle hafta sonunu fırsat bilen turistler kayak yapmanın keyfini yaşadı.

Kar kalınlığının 46 santimetreye ulaştığı kayak merkezinde, İran, Rusya, Azerbaycan ve Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen tatilciler, snowboard ve kayak yapmanın, kızak kaymanın keyfini yaşıyor.

Kristal kar ve sarıçam ormanlarıyla kaplı pistlerde yerli ve yabancı turistler, güzel vakit geçirmeye çalışıyor.

Mekanik tesisler ve pistler bölgesinden sorumlu KAR-SAR-TUR-A.Ş. Genel Müdürü Sacit Özbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık üç aydır pistlerin açık olduğunu ve şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadıklarını söyledi.

Güzel bir sezon geçirdiklerini anlatan Özbey, " Kars Valiliği, Sarıkamış Kaymakamlığı ve belediye olarak kayak merkezinin gelişmesi için büyük çaba sarf ettik. Üç aydır aralıksız kayak yaptırmanın keyfini yaşıyoruz. Gelen müşterilerimiz de verilen hizmetlerden fevkalade memnun. Bu da bize büyük bir mutluluk veriyor" diye konuştu.

Kayak merkezinde faaliyet gösteren bir otelin genel müdürü Bülent Okay da kar yağışının ardından yoğun rezervasyon talebi aldıklarını ifade ederek, otellerde doluluk oranlarının ortalama yüzde 85 civarında olduğunu vurguladı. - Kars

Cıbıltepe\'de Hafta Sonu Yoğunluğu
Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cıbıltepe'de Hafta Sonu Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement