Çiçeği Burnunda Baba Hakan Hatipoğlu Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Çiçeği Burnunda Baba Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Çiçeği Burnunda Baba Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Hakan ve Gizem Hatipoğlu çiftinin kızları Lila dünyaya geldi. Peki, Hakan Hatipoğlu kimdir?

19.10.2018 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Survivor'da yarışmacı olduğu sırada eşi 'nun hamile olduğunu öğrenen 'nun kızı Lila dünyaya geldi. Peki, kimdir?

HAKAN HATİPOĞLU KİMDİR?

, 28 Kasım 1979'da İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul Burgazada'da büyüyen Hatipoğlu, aslen Çanakkalelidir. Işık Üniversitesi İşletme Bölümü'nü bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. üniversiteyi bitirince reklam ajanslarında çalışmaya başladı ve ardından kendi adına reklam ajansı kurdu.

Çiçeği Burnunda <a class='keyword-sd' href='/baba/' title='Baba'>Baba</a> <a class='keyword-sd' href='/hakan-hatipoglu/' title='Hakan Hatipoğlu'>Hakan Hatipoğlu</a> Kimdir?

TÜRKİYE SUTOPU MİLLİ TAKIMINDA YER ALDI

Adalar spor'da aktif olarak sutopu oynayan , milli takımda yer alıyor. 2013 yılında Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Sutopu Milli Takımı'nda yer aldı. 2009 yılında Acun Ilıcalı'nın sunduğu "Var mısın Yok musun?" adlı yarışmaya katıldı ve yarışmadan 132.000 TL ödül ile ayrıldı.

Çiçeği Burnunda Baba Hakan Hatipoğlu Kimdir?

BEHZAT Ç. DİZİSİNDE OYNADI

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde olduğu 2010 yapımı "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" adlı dizide Selim karakterini canlandırdı. TRT Spor'da da spor programı sundu. 2010 yılında, Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu "Survivor Kızlar – Erkekler" yarışmasına katıldı. ''Var mısın Yok musun?'' yarışmasında tanıştığı 'ın da katıldığı Survivor'da evlenmeye karar verdiler ve 2011 yılında evlendiler. 2013 yılının Ekim ayında yayınlanan "Bir Milyon Kimin?" adlı bilgi yarışmasında, sunuculuk yaptı. 22 Şubat 2015 tarihinde TV8 ekranlarında başlayan "Survivor All Star" yarışmasına katıldı. , son olarak 2018 Survivor'da da yer aldı.

Çiçeği Burnunda Baba Hakan Hatipoğlu Kimdir?
Çiçeği Burnunda Baba Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Son Dakika Güncel Çiçeği Burnunda Baba Hakan Hatipoğlu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement