Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

Geçtiğimiz akşam Işık Selin Kuyumcu ile dünyaevine giren, bir dönemin Survivor yarışmacısı Yunus Günçe kimdir?

17.09.2018 14:04  Güncelleme: 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz gün, Işık Selin Kuyumcu ile evlenen oyuncu , bir dönem Survivor yarışmasıyla gündeme gelmişti.

Çiçeği Burnunda Evli <a class='keyword-sd' href='/yunus-gunce/' title='Yunus Günçe'>Yunus Günçe</a> Kimdir?

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

13 Nisan 1976 tarihinde Almanya'da doğdu. Ali Yunus Günce, aslen Trabzon, Akçaabatlıdır. Marmara Üniversitesi İngiliz Dili Öğretmenliği Bölümü'nden mezun olan Günçe, Number One'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etti.

''O ŞİMDİ ASKER'' FİLMİNDE YER ALDI

TRT ekranlarında ''Uçurtma'' adlı çocuk programı sunuculuğu yapan Günçe,Hot TV'de başladığı ''Dejavu'' adlı TV programına, Best TV'de devam ettirdi. 2002 yılında "Koçum Benim" adlı dizide Tarık Akan, Ebru Cündübeyoğlu, Sevil Üstekin, Zihni Göktay, Ozan Güven ile birlikte başrolde oynadı. 2002 yılında senaryosunu Levent Kazak'ın yazdığı, yapımcılığını Abdullah Oğuz'un ve yönetmenliğini Mustafa Altıoklar'ın üstlendiği "O Şimdi Asker" adlı sinema filminde rol aldı.

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

TEK KİŞİLİK GÖSTERİLER YAPTI

Genç oyuncu, 2002 yılında ATV'de yayınlanan ve sunuculuğunu Seray Sever'in yaptığı "Ünlüler Çiftliği" adlı yarışmaya katıldı. 2007 yılında digiturk s'nek kanalında "Video GAK" adlı programın sunuculuğunu yaptı. 2007 yılında ise "Hiç Komik Diil" ile Stand-up kariyerine başladı. 2011 yılından itibaren İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde ''Kafamda Böcekler Var'' adlı tek kişilik gösterisini devam ettirdi. 2011 yılında Cnn Türk'te "Beni İkna Et" adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yaptı. Trt Spor kanalında ''Sporaktif'' programını sundu.

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

SURVİVOR'A KATILDI

, 2012 yılında "Ateşteki Kağıtlar" adlı sinema filminde başrolde oynadı. 7 Şubat 2016 tarihinde başlayan "Survivor 2016" yarışmasına ünlüler takımından dahil oldu ve yarışmadan yedinci olarak ayrıldı.

Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?
Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir?

Son Dakika Güncel Çiçeği Burnunda Evli Yunus Günçe Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement