Çiçek: "Adana Şehir Hastanesi Gururumuz Oldu" - Son Dakika
Yerel

Çiçek: "Adana Şehir Hastanesi Gururumuz Oldu"

Çiçek: "Adana Şehir Hastanesi Gururumuz Oldu"

AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şehir Hastanesi inşaatı yanındaki Özden Sor Kulübü Başkan Vekili Mustafa Çiçek, hastanenin çevreye rahatsızlık verdiği yönündeki iddialara yanıt verirken, “Bu iddiaların iyi niyetli olmadığı kesin.

17.01.2016 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Adana İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Şehir Hastanesi inşaatı yanındaki Özden Sor Kulübü Başkan Vekili Mustafa Çiçek, hastanenin çevreye rahatsızlık verdiği yönündeki iddialara yanıt verirken, "Bu iddiaların iyi niyetli olmadığı kesin. Hükümetimizin Adana'ya kazandırdığı 100 yılın en önemli yatırımı ile gurur duyuyoruz. Herhangi bir rahatsızlığımız da söz konusu değil" dedi.

Mustafa Çiçek, Rönesans Holding'e bağlı Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş'nin, dünyanın en önemli yatırım fonları arasında yer alan Meridiam'la işbirliğinde gerçekleştirdiği Adana Şehir Hastanesinin, Adana'nın vizyon projesi olduğunu vurguladı.

Hastane inşaatının hemen yanında yer alan spor kulübü tesislerinin Yüreğir Belediyesince kendilerine bedelsiz olarak kiralandığını belirten Mustafa Çiçek, "Burada bir halı saha bir de lokanta mevcut. Lokanta zaten açıldığı günden itibaren yeterince çalışmadı. Bu lokantayı para karşılığı kiraya da vermedik. Hiç kimsenin buradan zarar görmüş olması mümkün değil. İnşaat başladıktan sonra Şehir Hastanesi şantiyesi yönetimi burada tozdan zarar görmememiz için özel iş makinesi satın alarak, burayı periyodik aralıklarla suladı. Bugüne kadar da çevreye verilmiş herhangi bir rahatsızlık söz konusu değil. Tam tersi inşaatın hızla ilerlemesini gururla izliyoruz" dedi.

TEK BİR ŞİKAYET GÖTÜRMEDİK

Spor Kulübünün Recep Garip başkanlığında olduğunu ve yönetim kurulunda kendisinin yanı sıra Şehmuz Sağlam, Nasır Dizman, Abdulcelil Turgut, Cemil Çiçek ve Abdullah Kaplan'dan oluştuğunu anlatan Mustafa Çiçek, şunları kaydetti:

"İnşaat nedeniyle çevrenin rahatsız olduğu yönündeki iddiaları ortaya atanlar, Adana'ya verilen hizmeti hazmedemeyenler olduğunu düşünüyorum. Oysa, bu hükumetimizin gurur projesidir. Ben, yönetim kurulu başkanımız ve tüm üyelerimiz adına söylüyorum; biz Şehir Hastanesi Şantiyesi yönetimine bugüne kadar tek bir şikayet götürmedik. Her inşaata olan toz olayı ise özel olarak satın alınan araçla giderildi. Yaz aylarında periyodik olarak sulama yapıldı ve toz bulutları oluşması önlendi. Bu iddiaları ortaya atanların ne bizimle, ne de kulübümüzle hiçbir ilgisi ya da tasarruf yetkisi yoktur."

İSTİHDAM, İŞ-EKMEK KAPISI

Mustafa Çiçek, 1550 yataklı hastanede en az 5.000 civarında personel istihdam edileceğini, bünyesinde 9 farklı branşta hastane olacağını belirterek, "Bu devasa bir proje. Sadece Adana değil, bütün bölge buradan istifade edecek. Önümüzdeki yıl tamamlandığında bu hastanenin çevresi paha biçilmez şekilde değerlenecek. 540.000 metrekarelik inşaat alanına sahip hastanede 100 bin metrekare yeşil alanı olacak. İnşaatı hızla ilerleyen hastane için şu anda anda 1.500 işçi burada 24 saat çalışıyor. Bu hizmetle Adana bir sembole yapıya daha kavuşuyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çiçek: 'Adana Şehir Hastanesi Gururumuz Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement