Cicekci.com Haberi Hakkında Düzeltme ve Özür - Son Dakika
Alışveriş

Cicekci.com Haberi Hakkında Düzeltme ve Özür

Cicekci.com Haberi Hakkında Düzeltme ve Özür

www.haberler.com haber sitemizde, 12.05.2015 tarihinde "Anneler Günü'nde Çiçek Siparişlerinin Adresi Cicekci.com Oldu" başlıklı bir advertorial yazı yayınlanmıştır.

25.05.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZELTME VE ÖZÜR


www.haberler.com haber sitemizde, 12.05.2015 tarihinde " Anneler Günü'nde Çiçek Siparişlerinin Adresi Cicekci.com Oldu" başlıklı bir advertorial yazı yayınlanmıştır. Haberde, anneler gününde çiçek sipariş edenlerin en çok tercih ettiği adresin cicekci.com olduğu, bu sitenin alışılagelen e-ticaret sitelerinin aksine müşteri memnuniyetine büyük önem verdiği ifade edilmiştir.

Farklı e-ticaret sitelerinden söz konusu advertorial yazı ile ilgili gelen şikayetler üzerine söz konusu yazı 21.05.2015 tarihi itibariyle sitemiz içeriğinden çıkarılmıştır.

Yalnızca elektronik habercilik alanında faaliyet gösteren www.haberler.com, basın meslek ilkelerine uymaya söz vermiş ve mesleki itibarını maddi kazanç beklentilerinin üstünde tutarak bugünlere ulaşmıştır. Tarafsız, objektif ve yasalara %100 uygun haberciliği ilke edinen www.haberler.com, bundan sonra da bu yayın çizgisini tavizsiz biçimde sürdüreceği hususunda siz değerli takipçilerine söz vermektedir.

Bu sebeple yayına alındıktan sonra somut verilere dayanmadığı anlaşılan ve yayın ilkelerimizle bağdaşmayan söz konusu advertorial yazı nedeniyle tüm takipçilerimizden özür diliyoruz.

www.haberler.com Site Yönetimi

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Alışveriş Cicekci.com Haberi Hakkında Düzeltme ve Özür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'un Kalbindeki Vadi İstanbul: Skyland Home ve CoFounder Workspace
    27 Mar İstanbul'un Kalbindeki Vadi İstanbul: Skyland Home ve CoFounder Workspace

    İstanbul'un merkezinde yer alan Vadi İstanbul, Skyland Home ve CoFounder Workspace ile iş dünyasının ve ev dekorasyonunun merkezi haline geliyor. Skyland Home, ev dekorasyonu ve mobilya alışverişi için zengin bir ürün yelpazesi sunarken, CoFounder Workspace tasarımcılar ve iç mimarlar için özel bir çalışma alanıdır. İş ve yaşamı bir araya getiren bu merkez, inovasyon ve estetik arasındaki dengeyi bulmayı mümkün kılıyor.

  • Batman'da Çeyiz Mağazasında İzdiham: Vatandaşlar Birbirini Ezdi
    23 Mar Batman'da Çeyiz Mağazasında İzdiham: Vatandaşlar Birbirini Ezdi

    Batman Gültepe Mahallesi'nde bir çeyiz mağazasının indirimli kampanyasında yaşanan izdihamda vatandaşlar birbirini ezdi. Mağazanın açılışa özel düzenlediği kampanya nedeniyle mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu. İzdiham nedeniyle trafik tıkanırken, polis ekipleri müdahale etmek zorunda kaldı. Mağaza açılışı iptal edilirken, vatandaşlar saatler sonra dağıtıldı.

  • Batman'da çeyiz evi açılışında izdiham
    22 Mar Batman'da çeyiz evi açılışında izdiham

    Batman'da bir çeyiz evinin açılışına özel indirim duyurusu yapılması üzerine yüzlerce kişi iş yerinin önünde toplandı. Polis ekipleri, kalabalığın dağılması için anonsla uyarıda bulundu. Trafik kapanırken, sağlık sorunu olanların sıkıntı yaşayabileceği belirtildi ve açılış ertelendi.

  • Akıllı Saatlerin Günlük Hayata Etkileri ve Potansiyeli
    21 Mar Akıllı Saatlerin Günlük Hayata Etkileri ve Potansiyeli

    Akıllı saatler, günlük işleri organize etmekten sağlık durumunu takip etmeye, acil durum bildirimlerinden uyku takibine kadar pek çok işlev sunuyor. Bu haberde akıllı saatlerin özellikleri ve kullanımı hakkında bilgi veriliyor.


Advertisement